o co chodzi ?

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika Nightmare_123, 28 grudnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. daje ofertę na statek Vengeance oraz wyrzutnię rakietową hell storm 2, pokazuje na obydwóch przedmiotach: Aukcja zakończy się za xx:xx, na obydwóch pokazuje ten sam czas, przebijam oferty i mi się te przedmioty przekładają na przemian (jeden na górze, drugi na dole),po upływie 60 min znika wyrzutnia rakietowa (która była na górze) i muszę czekać kolejne 60 min aż skończy się aukcja statku Vengeance, po czym też znika, i go nie dostałem bo ktoś mnie przebił, w dodatku strasznie laguje ! o co tutaj chodzi ?!!!

2. infex1122

infex1122 User

Nic nie rozumiem :/

3. To ja to opiszę:
    Przedmioty jak statek vega i wyrzutnia rakietowa hellstorm 2 zostały przez użytkownika wyżej licytowane. Podczas tego procesu oba z nich zmieniają swe położenie. Po okresie całej godziny znika z góry wyrzutnia rakiet i trzeba czekać również godzinę aż skończy się druga oferta. Oferta numer 2 znika, bo ktoś inny również przebija. Są okropne lagi.

Próbuj takich rzeczy jak odświeżanie strony, czyszczenie historii przeglądarki, usuwanie ciasteczek, zmiana przeglądarki, relog oraz pobierz najnowszego flash playera. Również podczas wykonania czegokolwiek na aukcji próbuj robić to tylko na jednej/dwóch stronach, a nie na kilku, aby również na spokojnie ten komputer działał.

Pozdrawiam,
    MOD_SZYBKACOBRA

4. infex1122

infex1122 User

Aa o to chodziło :D Bo nie mogłem rozszyfrować problemu kolegi.

5. i dziękuje za usuwanie kom.

6. Komentarze znikły przed przypadek. Nie były to zrobione specjalne. Oczywiście możesz na mnie zgłosić skargę - nie ma problemu :)

Co do tematu - istnieje coś takiego jak aukcja godzinna, dzienna i tygodniowa. Każda ma swój czas trwania. To jest aukcja godzinna, więc w prosty sposób można przeczytać, że będzie zawsze trwać godzinę.

Za problemy jeszcze raz przepraszam,
    MOD_SZYBKACOBRA

7. BA_Matroz

BA_Matroz User

Brak aktywności, zamykam.

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.