Obrazki z gry

Temat na forum 'Kącik mówców' rozpoczęty przez użytkownika Donatan, 6 grudnia 2013.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. Wzięli go za admina i dali mu takie przywileje ;) Jednak, że taka okazja trafia się dosyć rzadko to czemu by jej nie wykorzystać :p Każdy by chciał polatać na takim hp oraz prędkości :) Ale najlepiej to taki błąd sprawdza się do przesyłu surowców, iż ma bardzo dużą ładownię.:D Jednak minusem jest to, że nie można strzelać :(

2. Fakt używałem ten dres (chodzi o Refree) lecz jeśli gracz nie rozróżnia jak wygląda dimisher od Refree to niech lepiej się nie wypowiada :>

3. Harpagan wcześniej tez był na tym dresie i wykorzystywał błędy gry no i mu HP nie schodziło. :)
    A tu dowód;

Od 18 sekundy wszystko widać. :D

4. cross68

cross68 User

Ale skoro gracz zgłosił ta sprawę do centrali a centrala nic w tym kierunku nie robi to co gracz ma nie grac z powodu opieszałości DO no przepraszam bardzo a 2 sprawa tym statkiem nie można strzelać wiec nie widzę problemu skoro DO też go nie widzi :p

5. Zumir

Zumir User

jest jasno napisane że jak gracz wykorzystuje bug na swoją korzyść to ma perma, jeli robi to świadomie, a robi to jeszcze bardziej go to dobija ;)

6. Idąc tym tokiem rozumowania gracze nie powinni się logować bo alieny się bugują:p. W przypadku tego błędu wystarczy zmienić design na normalny, przecież piloci Goliatha mają taki zestawik designów (często lepszych od normalnego Refree), że nie powinno być problemu z wyborem.:rolleyes:

Poza tym nie ma co drążyć tematu i oskarżać gracza, zrobił to co powinien więc trzeba mu tylko pogratulować dobrze podjętej decyzji. Dlatego też radziłbym zaprzestać dyskusji na ten temat:cool:

Pozdrawiam
    SMOD_Myśliciel ( ͡° ͜ʖ ͡°)

cross68 lubi to.
  7. W taki sposób latałeś też na dimku, ale mniejsza z tym, było minęło. Ale fakt faktem, żeby nie było nieporozumień od razu dresa zmienić mogłeś (jeśli to faktycznie błąd tego dresa)
    Akurat jest co drążyć temat... Gdzie byłaby sprawiedliwość gdyby taki gracz z takimi "możliwościami" zbierał skrzynki bonusowe na mapach 4-x? Mógłby sobie spokojnie zbierać skrzynki bonusowe z dużo większą prędkością i petem ( w końcu nie wiemy czy coś takiego nie miało miejsca ). A skrypt i tak by nie wykrył takowego gracza. Tyle z mojej strony:)

8. Koumuru

Koumuru User

Przecież jakby chciał was oszukać to by niczego nie zgłaszał i siedział cicho. A tym bardziej nie ujawniłby się tu w temacie. Trochę logiki. Jak ktoś was poinformuje że znalazł portfel to uznacie go za złodzieja? No litości.
    Skoro już mowa o sprawiedliwości, to warto w tym miejscu docenić dobre chęci i zgłoszenie przez gracza buga, który działał na jego korzyść.
    Oczywiście jak już odpuści wam jad że nie dopisało go wam do dzienniczka.

9. Zumir

Zumir User

Powoli idzie,wrota pechowe,ale to tylko formalność ;D z kappy booster, z 3 zet 1 havo ;/

10. .PAWEŁ10.

.PAWEŁ10. User

ee, jest dobrze. Ja z 30 zet mam 9 havo i od 5 zet bez havoka:mad:

11. Coś nie tak bo ja na dimi nie mam takiego buga. NIe dopatrzyłeś a piszesz. Przypatrz się następnym razem ;)

12. Donatan

Donatan User

dużo hp

13. cross68

cross68 User

i taki to myślenia mi się podoba SMOD;)

14. "Dużo" poważania :D

15. Donatan

Donatan User

i 13 zeta i 5 havo

16. LaserFire3

LaserFire3 User

Jak widać można, nawet nie sądziłem, że to wygram (prowadziłem aukcję całe 15 minut)

EDIT:

Flax a może!

Ostatnie edytowanie: 6 czerwca 2015
  17. BARTEZ

BARTEZ User

[​IMG] Mój rekord osłon :)

18. SλώczγK

SλώczγK User

jeszcze herculesy i będzie mega :D

BARTEZ lubi to.
  19. LaserFire3

LaserFire3 User

Czy to czasem nie Ciebie miałem na celowniku tam wyżej?

20. SλώczγK

SλώczγK User

chyba jego haha