Obrazki z gry

Temat na forum 'Kącik mówców' rozpoczęty przez użytkownika Donatan, 6 grudnia 2013.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. BARTEZ

BARTEZ User

Mnie, mnie :) asekurowałem Cie z tą bojką :)

LaserFire3 lubi to.
  2. Venom w 3D :D

-Asus18-CLH lubi to.
  3. SλώczγK

SλώczγK User

jak tak patrze to nawet boxy są zmienione więc FPS spadną i to do 0 przy moim kompie :D

4. .PAWEŁ10.

.PAWEŁ10. User

mi ze stałych 60 fps spadają do 30. Mimo, że ciekawie to wygląda, pozostanę przy wersji 2D. Co nie zmienia faktu, że trzeba pogratulować BP, bo pomysł i (co dziwne) wykonanie też zasługują na dużą pochwałę

5. A drony też są przerobione na 3D?

6. __WILKEN__

__WILKEN__ User

No to wrzucę pare ładnych zbliżeń w tym 3d:D [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]

7. Więc był ten serwer testowy w końcu wczoraj? :D

8. Tak był :)

9. tomallo99

tomallo99 User

Dlaczego jest taka duża różnica w jakości tekstury statku a robota naprawiającego? Pytam się, ponieważ u mnie statki były takiej słabej jakości jak właśnie te roboty, a miałem wszystko na maksymalnych :( A statki na screenach są takie... wyraźne i ładne)

10. To chyba zalezy od rozdzielczosci i grafiki twojego PC ;)

11. tomallo99

tomallo99 User

Raczej wątpię - inne gry (mówię o jakości tekstur, które nie wpływają za bardzo na wydajność) mam na wysokich a korzystam z lapka i jakość nie jest obniżana automatycznie.

12. Zumir

Zumir User

Kupiłem 65 kluczy, pierwsza skrzynka i??

Potem kilka modułów,napędów,część do apisa i maskowanie 50x, ale kilka minut później

Sporo ammo i energii

No i troche mnie nie było tu, więc powiem tylko że dopisały mi się kółeczka za bete i gamme,niedługo i delta pęknie ;D

13. .PAWEŁ10.

.PAWEŁ10. User

no no, przyznam, że bardzo ładnie konto rozwijasz ;) I już 10k euro do JP!:p

14. Zumir

Zumir User

ze skrzynek najlepiej urka wpada, no i energie ;D a te JP to nie przydadzą mi się, bo średnio konfy umiem robić ;)

15. .PAWEŁ10.

.PAWEŁ10. User

ja grając 5 lat już nie mam nawet tysiąca euro do JP :p Ale to dlatego, że bardzo nie lubię zbierać skrzynek:D

16. RONDO13

RONDO13 User

17. Zumir

Zumir User

2 klucze... :)

Donatan lubi to.
  18. .PAWEŁ10.

.PAWEŁ10. User

ty farciarzu!:p

19. Mikser

Mikser User

20. BARTEZ