Obrazki z gry

Temat na forum 'Kącik mówców' rozpoczęty przez użytkownika Donatan, 6 grudnia 2013.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. Kololowe te drony :D

2. Alfa.Star

Alfa.Star User

Wcieło kamyka xD

3. A no złote się znudziły :D

4. Za bardzo błyskały po oczach :D

Cieszmy się z małych rze czy :D

Ostatnio edytowane przez moderatora: 1 listopada 2017
  5. Ooo Twój pierścień nabrał nowego kształtu :p Perwoll ?!

6. 2D gimby nie znajo :D

7. To jeszcze 2D istnieje ? :eek:

8. A nio :D A mi w sumie chodziło że jakimś cudem wbiłem pierwszą blaszkę :D

9. Długo musiałeś nie grać ? :D

Gratulacje, teraz mnie dogoń :p

10. No sporo nie grałem zbyt aktywnie. Ale pewna osoba znów przyciągnęła do gry. I się wziąłem za zbieranie kryształu do zmontowania spartanów :D i Jakoś u mnie punkty podskoczyły a ranga trochę spadła :D (tak ciut ciut ze 150k)

11. Hadesowałeś się ?! :D

12. No (nawet z tym nygusem Matrozem robiłem parę :D) i dostawiłem wszystko pod kronosa tylko nie było podwajacza kronoska w sobotę :( Ale doskładałem kuipera i wpadło 200k urki i jeszcze herek jako nagroda z weekendu :D

13. Powodzi się na tym wiejskim serwerze :rolleyes::rolleyes:

14. A nom powodzi ale wiesz po ponad pół roku bez wrót coś musiało mi tam wpaść ;)
    Żeby nie być gołosłownym selfie z nygusem co mnie przy emperorze kryśce podlatywał żeby hp spadało :D

15. Dasz zamrażaka ? <3

16. [​IMG]
    Masz 2 som wolne :D

17. Alfa.Star

Alfa.Star User

chyba nie zrozumiales jemu o lodowki chodzilo. swoja drogo niezlego bota miales ze tyle nazbieral

18. A :D Akurat wtedy miałem dużo czasu (+chęci do gry) i dobrą ekipę w grupie więc długo zbierałem :) Ale wiem jak ktoś ma dużo to od razu na bocie pewnie leciał :p

19. Chodziło mi o rakiety... :mad: