Odnośnie tematu: Skrzynki bonusowe - osiągi

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika GreyberKox, 7 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. GreyberKox

GreyberKox User

Witam.

Chcę się odnieść do konkretnej wypowiedzi członka ekipy MOD_Davidian z tematu Skrzynki bonusowe - osiągi.
    https://board-pl.darkorbit.com//threads/skrzynki-bonusowe-osiagi.83223/#post-687980

Po wielu dyskusjach na forum pomiędzy graczami a ekipą odnośnie schładzania na skrzynkach bonusowych, ekipa była po stronie BP, że schładzanie zostało wyłączone, my gracze że nadal działa.
    Mod wymieniony powyżej przyznał rację nam graczom, że jednak schładzanie działa.

Więc się pytam kulturalnie: kto nas robi w balona?
    Ekipo zrobicie w końcu coś z tym schładzaniem?

2. Czarny

Czarny User

Tu każdy każdego robi w balona to DO :p

*HARY* lubi to.
  3. MOD_Davidian

MOD_Davidian Guest

Dyskusje pomiędzy graczami a supportem,dotyczyły następującej kwestii:
    Czy skrypt powodujący procentowe zmniejszanie szansy na otrzymanie uridium ze skrzyń bonusowych,został wyłączony.
    Otóż oficjalne stanowisko firmy na ten temat,brzmi że skrypt już nie działa.
    Jednak realne doświadczenia obliczeniowe(moje osobiste),oraz innych graczy.
    Sugerują,że ilości uridium realnie się zmniejszają(to jest fakt i o tym napisałem).
    Niemniej,oficjalna informacja brzmi inaczej,jako ekipa przekazujemy Wam graczom oficjalne informacje,które do nas napływają z centrali bp,lecz za ich wiarygodność nie ponosimy odpowiedzialności,pełnimy jedynie funkcje organu wykonawczego w tej machinie.

Pozdrawiam
    MOD_Davidian

4. GreyberKox

GreyberKox User

Więc.. może któryś z Was z ekipy coś z tym zrobił co?

5. MOD_Drizzt

MOD_Drizzt User

Niestety nasza rola sprowadza się do zgłaszania błędów programistom, co robimy na bieżąco, nie mamy możliwości ingerowania w kod gry, zamykam. ;)

Pozdrawiam
    MOD_Drizzt

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.