Oferta specjalna

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika Alfa.Star, 24 listopada 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Alfa.Star

Alfa.Star User

Siema mam pytanie czy oferta ze screena pojawi sie kazdemu cyz tylko wybrańcom? [​IMG]

2. *MISZELKA*

*MISZELKA* User

Jesteś wyjątkowy :D
    Albo wiedzą,że tyle kasy ładujesz że i tak kupisz :D

3. Alfa.Star

Alfa.Star User

ja nie laduje kasy :)

4. Tylko wybrancom, osobiscie takiej oferty nie dostalem ale pilnuje inne konto i tam ta oferta jest. Gosciu dluzszy czas juz nie gra ,wiec probuja go zachecic do powrotu . W sumie to oferta lepsza niz zakup urki w "ataku hakerskim na BLITZ HELISE 400%"..czy jak to tam sie zwie..;).

5. pl12356

pl12356 User

Chyba masz racje,ja tez dostalem chociaz nie wydalem na gre ani jednego grosza i moze to byc zacheta zebym sypnal grosiwem

6. To jest zapewne zaplanowana z góry akcja żeby ściągnąć do siebie trochę grosza :D A tak btw gdzie ona wyskoczyła ? Przy logowaniu?

7. Alfa.Star

Alfa.Star User

tak przy logowaniu sie pokazala

8. D.A.R.E.K

D.A.R.E.K User

ha, nie jestem jednak sam :)
    już to poruszyłem w tym temacie i jakoś cisza była :)
    https://board-pl.darkorbit.com//threads/promocyjny-pakiet-premium-za-7-99-pln.107955/
    a tak na poważnie, to poza premką nie wydaję grosza i chyba tu może być haczyk :)
    dla mnie oferta wyskakuje przy logowaniu się na głównej i do końca zostało 48 godzin.
    ścieżka skorzystania z płatności jest dla mnie nieco podejrzana, bo przekierowuje cię na jakiegoś pośrednika, a nie na BugPoint.

9. Alfa.Star

Alfa.Star User

ja w sumie bym pewnie skorzystal ale co zrobic nie kazdy ma takie "szczescie" i zostaje wybrancem BP

10. I tak wołałbym dostać oferte zakupu premium za sms, 1/3 cenytego co kosztuje za miesiac

11. ViperΔ

ViperΔ User

Właśnie super przeceny dostają ci którzy nie wydają

12. Również jestem szczęśliwym posiadaczem tej oferty ale nie skorzystam bo nie mam kasy :D Nawet gdybym miał to troszkę szkoda wywalić 2 stówy ;)

13. Alfa.Star

Alfa.Star User

strzal w kolno dla bp chca niby zachecic do wplat ale lepiej dac komus kto na pewno przelew zrobi

14. A po co kupywać urke skoro tyle aljenow lata do bicia + LoW :)

15. ViperΔ

ViperΔ User

Żeby nie bić alienów :)

16. D.A.R.E.K

D.A.R.E.K User

ja tam wolę alieny bić dla urki, a za realkasę kupić karnet na basen, albo do kina - wywalanie PLN na tą grę poza premką, to zwyczajne marnotrawstwo mamony :)

17. ViperΔ

ViperΔ User

Kurde ja myślałem że to przecena 50% a tu za 100zł 1.5m uri :O gdybym kupił na helix to 6m za takie grosze??!?!?!

EDIT: To miał każdy na red friday czy tylko nieliczni?

18. Alfa.Star

Alfa.Star User

tylko nieliczni

19. ViperΔ

ViperΔ User

NO Z JAKIEJ RACJI A MOŻE CHCIAŁEM KUPIĆ TAKI ZESTAW?

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.