Oferty zniżkowe w sklepie.

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika LynkDynamit, 30 listopada 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Pytanie dotyczące przecen przedmiotów za uridium w sklepie.
    Nie wiem dokładnie jak to wytłumaczyć, ale czasami zdarzały się takie przeceny na konkretne przedmioty za uridium w sklepie (np. Profi-designy, CDD i zielone klucze, etc.)
    Wtedy zawsze był znaczek "%" w zakładce z rabatem.

Przeczytałem gdzieś, że takie oferty już nie występują.

Czy to prawda? Gdzie jest jakaś informacja o tym? I czy jest szansa, że w akcji zimowej na święta takie przeceny będą występować?

-gustaf- lubi to.
  2. Raczej żadnego sprawdzonego info w tej sprawie nie ma, fakt faktem dawno już nie widziałem żadnych zniżek, nawet na black friday nic nie dali, a wtedy w ostatnich latach zawsze były właściwie na wszystko. Co do świąt to szansa zawsze jest, ale raczej nikt Ci tego nie potwierdzi.

LynkDynamit lubi to.
  3. -gustaf-

-gustaf- User

Mogliby dac raz od swieta tak jak bylo poprzednio.Chyba duzo na tym nie traca.

LynkDynamit lubi to.
  4. MOD_M4

MOD_M4 Guest

Kłódeczka.
    Pozdrawiam
    MOD_M4

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.