Opłacalność Kubików bez premium

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika [.DestroY.], 20 sierpnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Cześć!
    Czy bez premium jest jakikolwiek zysk na szalonych kubikach, czy nie warto nawet sobie zawracać głowy (za duże straty)?

Oczywiście posiadam Kamikaze na poziomie 3 :)

2. Zależy od lvl peta bo na kamyka 3 min 8 lvl a naprawa kosztuje chyba 90 uri. A więc jeżeli potrafisz dobrze puszczać kamyka to się opłaca bo takie bezsensowne puszczanie kamyka co 35s się nawet na 8 lvl nie opłaca musisz mieć jakąś taktykę.

3. Napisałem, że mam Kamyka na 3 poziomie i pet 15 :)

4. ~SPRINT~

~SPRINT~ User

nie opłaca się, 350 uri chcą za naprawę -.-

5. W sumie to postanowiłem spróbować i mimo wszystko już 15 tys zyskałem ;)

6. ~SPRINT~

~SPRINT~ User

przy jakich kosztach?

7. Niestety sporych, za każdą naprawę 350 leci... Ale na strzał dostaje ok 400-800 uri... Więc zazwyczaj na plusie, choćby trochę...

8. ~SPRINT~

~SPRINT~ User

jeśli masz czas i wiesz że bedziesz trochę grał to premka 6m or 12m

9. Eh, no wiem... Aczkolwiek próbuję coś osiągnąć metodą inną niż pay2win :D

10. biorąc pod uwagę, że jak umiesz sie wstrzelic to za kamyka masz 1-2 tys uri, przy czym 350 uri za naprawe nie robi wielkich kosztów

11. Ja bym powiedział, że premium to jest metoda pay2play a nie pay2win. Bez premki jak widzisz na szalonych kubikach zyski nie są duże, 1 pasek to na dzisiejsze czasy bardzo mało, nie wspominając już o naprawach we wszystkich miejscach za darmo oraz podwójnej prędkości rakiet, która w pvp może przechylić szalę na nasze zwycięstwo :)

12. BA_Matroz

BA_Matroz User

Brak aktywności, zamykam.

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.