osiągnięcia eventowe

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika HARDCORE●69●COXU, 23 września 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. witam mam pytanie ponieważ weszło 5 nowych osiągnięć wraz z eventem atak zabójczych petów i jest osiągnięcie:

Łowca
    Ukończ wszystkie łatwe misje akcji „Atak zabójczych P.E.T.ów”.

i mam teraz do graczy jak i ekipy BP jak mam wykonać to osiągnięcie na 22 lvl?

2. Donatan

Donatan User

nie da się,do 13 lvl chyba łatwe są

3. no niby tak ale z tego co wiem sa niektorzy co chca miec wszystkie osiagniecia a maja powyzej 15 lvl wiec mogliby dac od razu zaliczony ten tytul

4. Niestety, możesz jedynie z misji specjalnych odblokować osiągnięcie Niezłomny Łowca.

Cytat z tematu: FAQ - Atak zabójczych P.E.T. ów

,,Dodaliśmy 14 nowych misji na dwóch poziomach trudności – pierwszy jest przeznaczony dla pilotów z poziomów 5-13, a drugi dla graczy z poziomów powyżej 14 (jedną z misji można określić słowem „epicka”). ''

5. no taka ale jednak powinna byc opcja dla wyzszych lvl na zdobycie tego tytulu np nie robiac tych misji dla slabszych lvl

6. Mi tego mówić nie musisz. Szczerze myślałem na początek, że dodadzą coś takiego, że gracz będzie mógł wybrać dany poziom trudności i w razie czegoś tak obniżyć nagrody (o jakieś 50% jeżeli robimy 2 poziomy), by odblokować te osiągnięcie.

W obecnej chwili nic z tym nie zrobimy. Niestety nie od nas to zależy, co w jaki sposób zostanie zrobione (i szkoda, że nikt nie będzie miał 5/5 z tego eventu, bo po prostu się nie da :D).

7. BA_Matroz

BA_Matroz User

Brak aktywności, zamykam.

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.