Osiągnięcia

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika Heiken, 20 grudnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Heiken

Heiken User

Witam
    Chciałbym się dowiedzieć jak można zdobyć osiągnięcie lecąc np z prawej strony w promieniowanie a wyleciec z drugiej strony
    Dzisiaj się spotkałem z taki gościem uciekał mi w dół mapy na 4-5 i wyleciał do góry
    Niewielkie właśnie jak to się robi jak by ktoś mógł pomuc niech napisze jak to się robi

2. Marcin

Marcin User

A więc robi się to tak:
    lecisz w dół mapy na 4-5 i wylecisz u góry

3. Ponoć ze strony lewej na prawą i na odwrót również można.:p
    To jest dosyć proste, lecisz w promieniowanie i się nie zatrzymujesz, po kilku sekundach statek przenosi się na przeciwny kraniec mapy. Takich "easter egg'ów" jest w grze więcej i za każdy jest osiągnięcie:rolleyes:.

Pozdrawiam
    SMOD_Myśliciel

4. Krzysioo67

Krzysioo67 User

Czy można gdzieś znaleźć inne takie tricki.

5. Pewnie. Tylko trzeba poświęcić czas na forumową szukajkę. Znalazłem takie >coś<. Poszukaj #10 post to znajdziesz wszystkie z nich :D

Pozdrawiam,
    MOD_SZYBKACOBRA

6. Krzysioo67

Krzysioo67 User

Te już znam, dzięki, pomyślałem że może jest ich więcej.
    Jeśli ktoś je zna niech się pochwali.
    Z góry dzięki.

7. Tak a propos - mogliby już to "wyskakiwanie z drugiej strony" wyłączyć.

8. BA_Matroz

BA_Matroz User

Brak aktywności, zamykam.

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.