Osiągnięcie - Czas rozpocząć polowanie.

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika jaroo20, 3 maja 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. jaroo20

jaroo20 User

Witam jak mogę wykonać osiągnięcie - Czas rozpocząć polowanie (Pokonaj Century Falcona.)

Mam już zestrzelonego Century Falcona z GG chyba kappa i z wrót LoW. Niestety nadal nie zaliczyło mi tego osiągnięcia.

Tak padł na mnie bo pokazuje mi w zestawieniu, że dostałem za niego punkty rangi więc musiał paść na mnie.

Z góry dzięki za odpowiedź.

2. Trzeba ubić tego z wrót grupowych LoW.

3. MOD_Sebanov

MOD_Sebanov Guest

Tak trzeba Falcona ubić z wrót grupowych LOW i musisz zacząć do niego pierwszy strzelać.

Pozdrawiam
    MOD_Sebanov

4. jaroo20

jaroo20 User

Padł na mnie wiec powinno mi zaliczyć osiągnięcie.

5. Jeżeli tak było to pozostaje jedna opcja - na obecną chwilę ktoś nie przemyślał pewnej aktualizacji LoW i osiągnięcie stało się nierealne do zdobycia:eek:. Wystarczy zajrzeć do rangi, są tam 2 Century Falcony, jeden stary i jeden nowy dający 3 razy więcej punktów do niej. Alien z Kappy i starego LoW w randze występuje jako ten dający mniej punktów, widocznie osiągnięcie chce tego Falcona według starej punktacji ale nie z Kappy. Niestety nie mam pewności czy to może być powód, to tylko moje domysły:rolleyes:

Pozdrawiam
    SMOD_Myśliciel

6. jaroo20

jaroo20 User

Mam dwa z kappy i jednego z LoWa ale niestety osiągnięcia nie zdobyłem. Cóż najwidoczniej to jakiś problem po stronie gry i go nie rozwiążemy. Dzięki za odpowiedzi i temat do zamknięcia.

7. Ja to osiągnięcie zrobiłem jeszcze na starych LOW-kach. Oznaczałoby to ni mniej ni więcej tylko tyle że tak jak Mod Myśliciel napisał Falcon chce być ubity w starych LOW-kach. Czyli jest nie do zrobienia na chwile obecną. Pozdrówka.

8. Witam.

W takim razie wedle życzenia zamykam.

Pozdrawiam
    MOD_Czarodziejka

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.