osiągnięcie

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika ¤°σκɕ†ɕ°¤, 10 maja 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Witam serdecznie.

W związku z nową akcją specjalną, ukazały się nam osiągnięcia dotyczące infekcji.

Tutaj jest moje pytanie, czy poprzez miny, a właściwie zarażanie nimi, będziemy mogli odblokować dane osiągnięcie? (przykładowo 'Ponury Kosiarz' )

Zakupiłem 100 min infekujących, i nie wiem, czy one działają, czy też trzeba rozsiewać zarazę poprzez lasery?

2. Zarażać minami się nie opłaca. Są drogie i po logaucie nie zaliczy (po przeskoku na inną mapę pewnie też nie).

Najlepiej z laserów. Ja zrobiłem w pół godziny. Można zarażać też graczy ze swojej firmy.

Ostatnie edytowanie: 10 maja 2015
  3. OK, a ile tak mniej wiecej potrzebowales amunicji zeby to zrobic? pozdrawiam:)

4. Załóż sobie tylko jeden leserek na którąś konfe i 500 spokojnie wystarczy.

Albo nawet mniej.

Ostatnie edytowanie: 10 maja 2015
  5. .PAWEŁ10.

.PAWEŁ10. User

można włożyć tylko 1 laser na statek i starczy 100 amunicji (2,5k uri) i masz sto osób zarażonych ;) Pozdrawiam

EDIT: Widzę, że zostałem wyprzedzony z odpowiedzią o kilka sekund:p

6. A to peszek... :p

7. Dziękuje za pomoc:) Pozdrawiam, można zamknąć temat:)

8. MOD_Drizzt

MOD_Drizzt User

No to zamykam ;)

Pozdrawiam
    MOD_Drizzt

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.