Blad Osłona pet

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika _RavDan_, 8 listopada 2020.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. _RavDan_

_RavDan_ User

Gdy pet ma poziom heat jest na poziomie 4 osłona na pecie w ogóle nie działa i dmg od razu leci mu w hp po mimo iż są generatory osłon, jednak gdy poziom heat jest na poziomie 0-3 osłona działa bez problemu. Pytanie czy to tak ma działać czy to jednak błąd?

2. TL_Eviana.

TL_Eviana. Team Leader Team Darkorbit

widzę tylko, że jest zgłoszone, iż pet traci osłony przy przeskoku. Może skoczyłeś i wtedy stracił osłony? Jesli tak, to jest to już zgłoszone

3. _RavDan_

_RavDan_ User

To że traci osłony po przeskoku to dziś właśnie zauważyłem jak przeskoczył z 3 na 4. Mi chodzi, że nawet jak już się załadują to tak jakby ich nie było. Też z ciekawości sam go zaatakowałem gdy miał poziom heat 3 i dmg leciało normalnie pierw w osłonę ale jak przeskoczył na poziom 4 to leciało już tylko w hp. Parę razy go tez wyłączyłem i włączyłem jednak nic to nie dało. Oczywiście zaczekałem aż osłona mu się załaduje.

4. Zeus_33

Zeus_33 User

w ogóle ten pet to działa jak chce.... pól dnia nawet nie chce bić wrogiego statku....

5. Ankalagon

Ankalagon User

u mnie czy z poziomem heat czy bez, stale od samego poczatku, lecą uszkodzenia w hp peta.

TL eviana gdybyś grała w tę grę to byś pewnie wiedziałą o co chodzi.

Problem nie tylko wystepuje z osłonami na pecie ale równiez z hp. jaki jest sens stale naprawiać/ dobijać hp peta do maxa po przeskoku na inną mapę a czasem nawet przy zmianie konfy. Te błędy występują od samego początku jak sie pojawił mechanizm złaczeniowy i nadal nie potrafią tego naprawić?

-dshh14- lubi to.
  6. TL_Eviana.

TL_Eviana. Team Leader Team Darkorbit

hmm, widzę tylko taki zgłoszony problem z petem, więc proponuję wysłać opis do pt. Zgłosimy i zobaczymy :)
    Ankalagon, jak kiedyś znajdę czas na 3 gry dziennie, to z chęcią siądę tyłkiem i nic innego nie będę robiła, tylko grała :D marzenie :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.