oslona?

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika snurfs, 24 listopada 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. snurfs

snurfs User

siemka. to jest jakas nowa oslona czy co ? jak miec takie cos ? [​IMG]

2. to jest transfer ... mozna go kupic w high tech za urke lub wyprodukowac za potrzebne elementy

3. BA_MENTOR

BA_MENTOR User

Jest to efekt działania Transferu Energii (High Tech). Więcej dowiesz się klikając -> tu.

Pozdrawiam,
    MOD_MENTOR

4. snurfs

snurfs User

dzieki koledzy, tego nie wiedzialem :)

5. BA_MENTOR

BA_MENTOR User

Zachęcam do poznawania tematów w naszym forumowym FAQ, są specjalnie przygotowane dla Was - graczy :) Może jeszcze coś nowego poznasz? :D Klik

6. snurfs

snurfs User

Dzieki. Mam jeszcze jedno pytanie. Jakie minimalne wyposazenie musze miec na Golcu zeby ubic Cubikona solo? Szukam na forum i nic nie moge znalezc :)

7. BA_Matroz

BA_Matroz User

Na starej fe i dwóch czołgach myślę, że dasz radę ;) Ale wiadomo seprom, x4, sab i profil przynajmniej 18 PP :)

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

8. Alfa.Star

Alfa.Star User

pet tez by nie zaszkodzil na 8 levelu z kamykiem zawsze by sie protegami zajal :) ale to nie jest warunek konieczny :)

9. snurfs

snurfs User

Mam 400tys oslony , tyle samo hp. 9 lf4 reszta lf3 i najbardziej sie obawiam ze mnie protki uwala :D

10. BA_Matroz

BA_Matroz User

Przy takim wyposażeniu spokojnie można bić kubiki samemu :) A jeśli masz jakieś wątpliwości to zawsze możesz jeszcze kupić boster na osłonkę ;)

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

11. MOD_Hacker

MOD_Hacker User

Co prawda to prawda ale z boosterem to lekko przesada... wystarczy 2 konfy z full speeda (niekoniecznie z osłonami w dronach) i szybko to zejdzie

Pozdrawiam
    MOD_Hacker

12. BA_Matroz

BA_Matroz User

Jeśli ktoś się nie czuje pewny to boster tą pewność zwięszka, chociaż wiadomo, że do ubicia kubika stacza stara FE na dwóch czołgach :)

13. MOD_Hacker

MOD_Hacker User

wiadomo dla tych co chodź trochę ogarniają grę. dla większej pewności booster jak najbardziej ale to tylko kropka nad i :)

Pozdrawiam
    MOD_Hacker

14. Brak aktywności w temacie, kłódka.

Pozdrawiam,
    MOD_SZYBKACOBRA

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.