Oslonki

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika Junkers-PL-1902, 28 czerwca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Czesc, mam 5 BO2, reszta to AO3 /te co daja chyba 5k oslony/ ... I sie zastanawiam czy zamienic te ao3 na BO1 ... Mniej daja oslony ale lepiej pochlaniają ?? Jak myslicie ?

2. Ja bym zamienił na BO1, wg mnie są lepsze, tzn. jeżeli chodzi o wrogich graczy, to nie zrobi to specjalnej różnicy, bo przy dzisiejszym DMG i twoim wyposażeniu i tak będziesz szybko padał, ale podczas bicia alienów z większym pochłanianiem będziesz tracił mniej HP. Co prawda będziesz miał trochę mniej osłony, ale ją łatwiej naprawić.

3. Ja tam bym nie zamieniał na bo1 tylko od razu na bo2. Nie ma sensu marnować uridium i kredytów na coś co i tak szybko będzie do wywalenia.

4. BO1 kosztuje tylko 256k kredek, także majątek to to nie jest, ale faktycznie, lepiej kredki zbierać na licytację BO2

5. Okej, dziekuje ;)

Można zamknąć :)

6. BA_MENTOR

BA_MENTOR User

Na życzenie :)

Pozdrawiam,
    MOD_MENTOR

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.