oszuści

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika niuń1234, 11 grudnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. niuń1234

niuń1234 User

nie potwierdziłam rejestracji i wszystko poszło sie paść vega lasery level urka wszystko!!! oszuści!!!!

2. Alfa.Star

Alfa.Star User

nie ma nic prostrzegi niz po rejestracji GDZIEKOLWIEK sprawdzic mail bo chyba z 90% stron wysyla jakis link potwierdzajacy rejestracje. zeby nie byc zlosliwym powiem ze chyba tylko support moglby ci pomoc jezeli maja taka mozliwosc. konto bardzo bylo rozbudowane?

3. niuń1234

niuń1234 User

nie było za bardzo rozbudowane ale jednak nie powinno sie tak dziać to co zdobyłam do tej pory powinno zostawać nawet po potwierdzeniu rejestracji. nie wżne w którym momencie by sie to zrobiło!!

4. Alfa.Star

Alfa.Star User

na forum nikt nir ma mozliwosci ci pomoc jedynie support

5. niuń1234

niuń1234 User

support mi pomógł dziękuje im za to wszystko wróciło do normy:) pozdrawiam i zwracam honor :)

6. BA_Matroz

BA_Matroz User

Skoro wszystko wróciło do normy to zamykam ;)

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.