Otrzymano przedmiot: Seprom (35.000)

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika siemiatyczuch, 29 lipca 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Jak w temacie, za co ten bonus?
    ilość taka sama jak z eventu, ale to już wcześniej odebrałem
    30.07.2019 - 00:00[​IMG]Otrzymano przedmiot: Seprom (35.000)

Ostatnie edytowanie: 29 lipca 2019
  2. mm70_9

mm70_9 User

To pewnie bonus za zrobienie wszystkich misji, na koncie gdzie nie brałem udziału nic nie dostałem

3. Możliwe, że jeszcze coś się namieszało z dopisywaniem nagród i już dali na przeprosiny oprócz wcześniejszego kodu.

4. TraluMrozu

TraluMrozu User

Nie kliknąłeś "odbierz" w okienku kalendarza i na koniec eventu samo się odebrało.

5. Mówisz o tym za punkty postępu?
    Ten to odebrałem kilka tygodni wcześniej.

Ostatnie edytowanie: 30 lipca 2019
  6. TraluMrozu

TraluMrozu User

Nie jestem w 100% pewny ale skoro mówisz, że odebrałeś to tak działało to na poprzednich eventach gdzie jeśli nie zebrałeś pełnego kalendarza pod koniec eventu jeszcze raz przyznawało ci ostatnią odebraną nagrodę.

7. warrriat

warrriat User

Dokładnie tak to jest

8. Kpt.Pirce

Kpt.Pirce User

Potwierdzam. Dają ostatnią nagrodę z eventu po wejściu na mapę:

30.07.2019 - 08:05[​IMG]Otrzymałeś ekstras Powielacz uszkodzeń DLB (120 godz.)
    30.07.2019 - 08:05[​IMG]Otrzymałeś ekstras Wzmacniacz osłony DLB (120 godz.)

9. Dzięki.
    Macie racje, z tego, co pamiętam, to po zakończeniu eventu „eksperymenty plutusa”
    również otrzymałem jeszcze raz ostatnią odebraną nagrodę, i były to w tamtym przypadku boostery.
    Jeśli ekipa nie ma nic do dodania to chyba wyjaśnione i można zamknąć.

10. MOD_MIKUS

MOD_MIKUS S-Moderator Team Darkorbit

W takim razie temat zamykam na prośbę autora.

Pozdrawiam,
    MOD_MIKUS

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.