Oympic

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika Oympic, 6 grudnia 2013.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Oympic

Oympic User

Cześć :)
    Nowe forum więc myślę że się przedstawię :)
    Nick w grze: Oympic
    Klan: LIGA
    Poziom: 22
    Lasery: 41 LF4(16lvl) + około 20 nie ulepszonych + po jednej Hyperplasmoid i Paritydrill
    Osłony 20 na 16 lvl
    Serwer Polski numer 1, gram jako ziemniaczek ;)
    Cel w grze: Zbieramy kryształy rozdzielenia na spartany, już mam 1 :D
    Kanał YouTube: OympPL
    A numer buta czterdzieści i cztery(chociaż zależy od firmy, 44-45)

Jak widać, jestem tu szefem :p

Coś o swojej grze
    W DO gram od 18.08.2008 roku od początku na serwerze PL1 i na firmie MMO namówiony zostałem przez tatę, który zaczął dzień wcześniej i gram z nim do dziś
    Na poważnie jednak gram od 12.02.2009 gdyż wtedy koło godziny 19 wstąpiłem do klanu [LIGA]
    Poznałem w nim wiele świetnych ludzi, a z niektórymi do dzisiaj mam dobry kontakt. Gra toczyła się na luzie, każdy grał jak chciał i ogółem było dużo śmiechu.
    Wojny wiadomo jak to wszędzie były, czasem szły lepiej czasem gorzej ale to tylko gra nikt się nie przejmował(tylko nas boty denerwowały:p)
    Gra się toczyła, toczyła raz się grało więcej raz przestawało ale zawsze się wracało. Najwyższą rangą jaką osiągnąłem na serwerze PL1 był pułkownik(w czasach gdy trzeba było na niego 40 tysięcy rangi)

Jednak w 1dniu wprowadzenia serwera Czechy 3 miałem generała przy 17tysiącach pkt. rangi :D
    W maju jeśli mnie pamięć nie myli, w raz z większą częścią aktywnych graczy
    postanowiliśmy zmienić firmę na EIC i po porozumieniu doszliśmy do klanu XΞS™
    W którym jednak też niektórzy dawali darmowe pd(wojny)
    Jednak miałem podczas pobytu przerwę gdy byłem w klanie Nietykalni [†N†]
    I do teraz spokojnie bez nacisku sobie gram i czasem coś na YT nagram(nie koniecznie arcydzieło) :)
    Chwilowo latałem z tytułem zdobytym ale nie chciało mi się logować przez tydzień i straciłem :D
    PD zbierałem bijąc wszystko na mapie 5-2.
    Od dnia 12.01.2014 Ponownie jestem w klanie moim ukochanym LIGA!;)
    Przez jakiś czas(bez dat bo nie kojarzę, jakoś na pewno po 2tysięcznym poście w tym temacie), nie pojawiałem się na grze(raz na tydzień/dwa max) ale nie był to czas stracony, bo chyba najbardziej owocny ale i zabiegany okres w moim dotychczasowym życiu :D

O sobie po za grą
    Mam 19lat(Aktualizacja co halloween) i mieszkam w Krakowie ;)
    Moim hobby jest Carspotting, co za tym idzie samochody i fotografia motoryzacyjna,
    no i jeszcze samolotami się interesuję. Uczestniczę w wielu eventach związanych z motoryzacją, w ostatnim tygodniu(03/07/2017-09/07/2017) odwiedziłem 3eventy/zlociki
    Do tego lubię grać w piłkę nożną, pogadać ze znajomymi, pośmiać się, poimprezować, uwielbiam także kabarety, jestem pogodny i naprawdę prawie cały czas uśmiechnięty :D
    W kwietniu ukończyłem technikum poligraficzno medialne, i otrzymałem tytuł "Technik cyfrowych procesów graficznych", do tego matury zdane z bardzo satysfakcjonującym mnie wynikiem.
    Najprzyjemniejszym momentem nauki było dostanie się na praktykę zawodową
    z programu Erasmus+ Power Vet, i spędziłem 5 tygodni na Malcie doskonaląc swoje umiejętności językowe i zawodowe(no i wypoczywając :D )
    Aktualnie zwiedzam, podróżuję po Polsce i okolicach(do 3 tysięcy kilometrów) i imprezuję ze znajomymi, od początku września rozpoczynam pracę jako operator drukarki cyfrowej(i wszystko co z tym związane).

Moje motto forumowe​

Chyba by było na tyle. Pewnie coś jeszcze pozmieniam ;) Pozdrawiam i życzę miłego forumowania na nowym forum :D
    Osiągnięcia forumowe​
    • Pierwsza "wszystkowiedząca wyrocznia" na forum Darkorbit Reloaded :D
    • Pierwsza "Chodząca legenda forum" na forum DO :)
    • 09/08/2014 godzina ~15:17 100stron tematu :D
    Screeny klanu, mojego nicku z rangą pułkownik oraz wylotu klanu LIGA ze starego clienta zostały umieszczone dzięki uprzejmości wielkiego YouTuba
    Cytat MOD-a Drizzta umieszczony dzięki uprzejmości klawiszy ctrl, c oraz v
    Screeny nie do końca spójne z historią przez pewien hosting który zrobił się płatny i usunął mi zdjęcia :mad:

Ostatnie edytowanie: 10 lipca 2017
  2. deidara625

deidara625 User

Hejo! Oymp toś Ty taki młody? :eek: O jejciu :p Pamiętasz mnie wogóle? :)

3. SMOD_Mayday

SMOD_Mayday Guest

no to i ja się przywitam :):)

Z tego co kojarzę to miałeś jakąś przerwę u nas tam na starych śmiechach?

4. Oympic

Oympic User

Heja :pNoo taka prawda :D
    Ciebie mam nie pamiętać spamerze?:D Pewnie że pamiętam:D Co tam słychać?:)
    Heloł :p
    Oj miałem jak mi się nic nie chciało :D

5. deidara625

deidara625 User

A no zacząłem znowusz siedzieć na forumku :) Zrobiłem temat "Luźne Gatki" i trzeba będzie nabijać pościki hehe :)

6. Oympic

Oympic User

Nooo podstawa bo starych postów już nie ma :(

7. deidara625

deidara625 User

Hehe :) Tutaj nie widzę ile kto ma postów :/ Trzeba wejść na użytkownika i dopiero wtedy widzę posty :/ Oj tam najważniejsze,że jest wogóle forum :)

8. Oympic

Oympic User

No i popisać można ;) Dobrze że wgl nie zabrali hehe

9. deidara625

deidara625 User

To jest najważniejsze! Przed XESami byłeś w Nietykalnych prawda? :)

10. Oympic

Oympic User

Owszem :D Teraz w sumie już nie patrze na to co przed nickiem tylko latam :)
    Dopisałem, krzyża nie mogłem znaleźć ;)

11. deidara625

deidara625 User

He :) A czemu nie zwraczasz uwagi na klan? Klan to przecież ważna rzecz...

12. Oympic

Oympic User

Teamspeaka nie używam, latam sam, z klanu kontaktuje się głównie z ojcem :D
    Robię sam grupowe więc tam i tak mi nikt nie przeszkadza:D

13. Oympic nie wiem czy wiesz ale gadałem z Tobą nie raz na Ts3.

Pozdrawiam XES :)

14. Oympic

Oympic User

Możliwe, możliwe nie zaprzeczę :D

15. deidara625

deidara625 User

:) To coś tak samo jak ja w HKSach aktualnie :) Mało ludzi gra itd. Bo większość ekipy jest nie aktywna w zasadze 3 osoby + ja na 13 osób w klanie :p

16. Oympic

Oympic User

No to u mnie w XES jest coś koło 35chyba osób a mało kogo widze online ale też mało grywam :)

17. deidara625

deidara625 User

Ale XES jest i tak wysoko w rankingu więc tam spokojnie :)

18. Oympic

Oympic User

Nawet nawet wysoko nie zaprzeczę :p

19. deidara625

deidara625 User

A HKS na 140 ale i tak nawet nie źle :) Przecież ranking taki trzymają 4 osoby,bo nieaktywnych klanowiczów nie liczy :)

20. Oympic

Oympic User

To bardzo ładnie jak na 4osoby :p pamiętam jak kiedyś jak zaczynałem grę i w 2ludzi po 3mln PD mielismy klan 198 :D

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.