Pakiet

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika SλώczγK, 21 września 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. SλώczγK

SλώczγK User

Witam

chciałem sobie kupić pewien pakiet który chyba już mialem kilka lat temu ale nie widze go w sklepie chodzi mi o pakiet chyba za 67 zł albo 69 zł który na 8 tygodni dawał premke, rabat i podwajacz boxów

2. Pakiet nadal od czasu do czasu jest do kupienia. Musisz go wypatrywać.

Zobacz na przykładzie kalendarza (np. dzień 03.07.) w jaki sposób jest o nim wspomniane:

https://board-pl.darkorbit.com//bp-calendar/?year=2017&month=7

Zaglądaj do niego i sprawdzaj czy w danym tygodniu nie będzie tego na co czekasz.

Nie jestem tylko pewien czy okres trwania poszczególnych subskrypcji i cena są takie jak wymieniłeś. Chyba się to pozmieniało trochę.

3. SλώczγK

SλώczγK User

1. Najlepsze subskrypcje dostępne w płatnościach. hmm w tym miesiącu też było coś takiego kilka razy ale nie wiem czy to własnie to jeśli nie to raczej wątpie żeby znów dodali ten pakiet skoro tak długi okres go nie było tak samo że zniżkami na zakup rsb :(

4. Legenda

Legenda User

dają raz na miesiąc pakiet premka podwajacz i zniżka na miesiąc nie pamiętam dokładnie ile płacę ale coś koło 65 zł

5. SλώczγK

SλώczγK User

a więc jest w takim razie musze poczekać dzięki za odp
    Modku można zamknąć temat ;)

6. MOD_Artemida

MOD_Artemida Guest

To na życzenie Autora
    Zamykam temacik;)

pozdrawiam
    MOD_Artemida

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.