Pakiety korzyści - podwajacz

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika Sazaaam, 5 września 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Sazaaam

Sazaaam User

Siema, jakiś czas temu wykupiłem pakiet korzyści podwajacz na koncie, przestałem grac i zapomniałem o nim. Dziś przeglądam maila i dostałem wiadomość z PayPala że dokonano płatności automatycznej. Jak to cofnąć? Nie chciałem więcej tego kupować po tym jednym razie a tu BP sam sobie kasę zgarnia z mojego konta.
    Co robić by odzyskać pieniądze?

2. Napisz do pomocy technicznej na temat problemy z płatnościami jeżeli trafisz na człowieka (co daje szansę taką jak trafienie lf-4 w skrzynce) a nie na robota kuchennego który po moim ostatnim problemie nie związanym z komputerem kazał mi go zoptymalizować to powinieneś dostać zwrot

kris0211. i Hyex lubią to.

3. To co wykupiłeś jest abonamentem, który trzeba wypowiedzieć 14 dni przed jego upływem.

Jeśli tego nie zrobisz, pobierze pieniądze z konta i nie odzyskasz ich, bo zostanie to zrobione jak najbardziej legalnie.

4. MOD_Drizzt

MOD_Drizzt User

Odpowiedź udzielona, zamykam. ;)

Pozdrawiam
    MOD_Drizzt

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.