Paliwo do peta

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika poszukiwaczprzygody, 13 kwietnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Siemk mamm pytanie czy paliwo w pecie nie powinno sie zuzywac TYLKO za 1 min aktywnego peta?? Bo mi przy aktywowani peta zuzywa okolo 20 jednostek paliwa. Chce wiedziec czy to normalne

2. Tak, za samo włączenie peta już Ci zabiera paliwo, tak samo bodajże jest przy wyłączaniu PETa (na 100% pewny nie jestem). No i kazdy dodatek do PETa mechanizm i protokół Ci zabiera paliwo, przy protokołach i mechanizmach zabiera różnie w zależności od poziomu tego

3. z protokaolami i mechanizmami to wiem ale z uruchamianiem to sie zdziwilem:)

4. PsZemO.o

PsZemO.o User

nie jestem pewien co do mechanizmow czy jak sa wsadzone nie uzywane czy zabiera wiecej paliwa
    protokoly na pewno

5. BA_Matroz

BA_Matroz User

Zamykam z powodu braku aktywności w wątku.

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.