Palladium czy bonus boxy

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika __™†S©Оι₣іειɖ†™__, 4 lutego 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. Co lepiej zbierać ? palladium czy paczki na 4-x z podwajaczem. Chodzi mi głównie o składanie wrót.

2. PsZemO.o

PsZemO.o User

paczki leci Ci energia ammo i urka za ktora mozesz tez skladac wrota
    na palce tylko pall i paliwo pali

3. **Magik**

**Magik** User

ze swojego starego doswiadczenia co kiedys zbieralem pall topowiem ci tak że zbierajac pall dasz rade utrzymac psiaka nawet na 15 lev. sam robilem 3-5 czasem 6 pelnych transportow palla a do tego dojda alieny ktore mozna wydac na paliwo. a co do bokow to to co mi koledzy z klanu mowili to daja rade na godzine z podwajaczzem nazbierac urki okolo 15k + darmowka energii. tylko dolicz sobie to ze dalej jest ograniczenie lapania urki z bokow i niepatrzac sie na to co mowia modzi to sami koledzy mowia że z kazda godzina jest coraz mniej urki na bokach
    wybor zostawiam tobie

4. ooMarloo

ooMarloo User

Jak ja bym sobie chcial godzinke moze 2 dzinnie pozbierac to chyba to ograniczenie mnie nie obejmie? co ile sie ta blokada resetuje? 24h?
    Tak mysle wlasnie profil pod boxy 36 PP w ktorych tez jest wszystko co potrzeba pod pvp. Kosz peta tez wiecej niz 500k urki nie wyjdzie a jakas alternatywa dla pieniazkow z LoW bedzie

5. Wiesz, na palce mozesz stac AFK i Ci pet zbiera. Jest ryzyko, owszem, ale nie musisz caly czas siedziec i grac. Czytasz sobie np ksiazke, ogladasz tv i zerkasz co jakis czas. odpalasz efekty dzwiekowe i jak slyszysz białke to gazujesz do kompa.

Na palce uzbierasz zdecydowanie woecej energii niz z boxow, ALE jezeli urke tez wydajesz na wrota to na boxach z PP i podawjaczem uzbierasz z około 250 kliknięć po 1. A tymczasem na palce nie wyciagniesz w godzine przy aktywnym zbieraniu wiecej jak 150.

6. Adzeus

Adzeus User

Nieprawda ograniczenie to zostało zdjętę, jest nawet odpowiedni wpis w dziale uaktualnień na ten temat. Jednak należy pamiętać że uri jest losowe tzn raz na 10 skrzynek wyciągniesz 6 a za 2 razem 1 więc to zależy od szczęścia.

7. **Magik**

**Magik** User

polataj i pozbieraj boxy to sam zobaczysz ze w nich bedziesz coraz zadziej trafial urynke. u mnie w klanie sami chlopaki potwierdzili niejednokrotnie ze z bokow po godzince zbierania trafiali coraz zadniej na urke i darmowke. to ze napisali o tym ze jest zdjeta blokada to pic na wode fotomontarz. bo jak by tak naprawde zdjeli to powinno byc multum ludzi zbieraczy bokow a mapy 4-1 do 4-3 swieca pustami!! tylko pojedyncze statki lataja. dla mnie wiekszy zarobek z energia jest z palla a z urka to century :)

8. Wystarczy pet i pp czy należało by dokupić kilka radarowych ?

9. **Magik**

**Magik** User

radary to daja wiekszy zasieg dla peta. prucz peta i pp to lepiej dokupic jeszcze dodatek na 8 tygodni by wiecej z boxow miec :)

10. Adzeus

Adzeus User

pojedyncze? zapraszam na pl3 zwłaszcza na 4-1 to zobaczysz. Co najmniejj po 20 graczy tam lata.