Palladium czy Boxy - Skąd więcej energii?

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika Urtopy, 11 lutego 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Urtopy

Urtopy User

Siemka, mam pytanie. Czy więcej energii zbiorę na palladium, czy może zbierając boxy na bitewnych z podwajaczem?

2. pamietaj!!!
    tylko palka może cię uratować:)

3. MOD_Moth

MOD_Moth User

Jeśli masz w pecie zbieracz na 3 lvl i kilka radarów na 3 lvl to polecam pallkę.

4. Urtopy

Urtopy User

Mam zbieracz na 3 lvl ale bez żadnych radarów, te z koleji 25k uri za sztukę :)

5. -gustaf-

-gustaf- User

Jak masz duzo czasu to boxy i pall na przemian , przynajmniej nie zasniesz z nudow:)

6. Z boxa energia może wpaść nie musi średnio jak kiedyś zbierałem na podwajaczu to było od 100-200 w godzinkę czyli z 50-100 normalnie :) przeliczając 50-100 energii to 750-1500 pall co śmiało zbierzesz w godzinę (chyba xD nwm nie zbieram) :) Ale pamiętaj że boxy to nie tylko energia ale też urka i inne bzdety :D

7. Boxy :) Z boxów wpadnie troszke energi ale dodaj do tego urke ok. 20 k urki w godz + 50-100 energi z rabatem i zniżką bys miał za 20 k urki ok.350 energi (zależy ile wynosi zniżka) a na palce w godz. mniej :)
    Według mnie wybór jest prosty

8. Ulumulu

Ulumulu User

na palladium w 1 dzień -> do ok 3-3,5k energii

na boxach do 70-190k uridium + z 800-1500 energii

wybór jest więc prosty boxy.

9. A konkretnie w jakim czasie? Pełnych 24h?
    Co do boxów jest to wartość zbierania na sucho z petem i zbieraczem(bez pp,peta z wydobywczymi,podwajacza)? Oraz na jakiej mapie? Zwykłej czy bitkach? :)

10. Ulumulu

Ulumulu User

Chodziło mi o oczywiście 24h, statycznie biorąc bo raczej nikt nie siedzi na boxach 24/7 :rolleyes:

palladium średnio się zbiera 1500-2500 / godzina

Co do boxów - na bitewnych + podwajacz + 9 protokołów wydobywczych/ 3 radarowe + 18% z pp (czy 30% nie jestem pewny)

11. Wydobywcze 9*3%=18% z protokołów
    Z pp 20% w same skrzynki i 12% jeszcze na samą urkę jest
    To ja nwm jeszcze trzeba wziąć pod uwagę podobno "niedziałające" już chłodzenie boxów które jest jednak odczuwalne jeśli notuje się okresowe zyski np co 30 min albo godzinę :)

12. MOD_ŻBIK

MOD_ŻBIK Guest

Brak Aktywności, zamykam

Pozdrawiam
    MOD_ŻBIK

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.