Palladium PL3

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika 2008INCOGNITO, 18 listopada 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Witam mam pytanie czy palladium na serwerze pl3 nadal zbiera tylko jedna firma MMO czy się coś może zmieniło i zbierają wszystkie bądz inna firma z góry dzięki za odpowiedz. Pozdrawiam

2. MOD_ŻBIK

MOD_ŻBIK Guest

Z tego co wiem to raczej inne firmy też powinny pozbierać. Nie daje Ci 100% pewności, bo nie gram na tym serwerze ;) Najlepiej sprawdzić samemu ;)

Pozdrawiam
    MOD_ŻBIK

3. Generalnie palladium na PL3 włada MMO, jednak ja ostatnio zbierałem dużo palladium, mimo że jestem w EIC i rzadko kiedy ktoś mnie bił. Osobiście wychodziłem z założenia, że dopóki ktoś mnie nie zaatakował/ubił to nikogo nie ruszałem. Mimo wszystko znalazło się kilka osób, które zawsze konsekwentnie mnie biły i marnowały czas swój i mój na ganianie się po mgiełce, bo biciem się tego nie można było nazwać, ale wtedy lepiej się wylogować i poczekać, aż te osoby sobie pójdą, bo to jest ten rodzaj ludzi, który "sam nie zje i drugiemu nie da", więc jak zobaczą, że nikt z wrogiej firmy nie lata i nie zbiera to też się wylogują po jakimś czasie :D
    Ew. można znaleźć klan, który byłby chętny zacząć Cię bronić w przypadku, gdybyś nie mógł spokojnie zbierać :D Wtedy klan wlatuje i robi porządek z tymi, co nie umieją się zachować :p

4. .Obelix.70

.Obelix.70 User

Potwierdzam, "otwarcie" lata MMO, a inne frakcje raczej stoją z boku na niewidce, choć i l błądzących we mgle widziałem... :)
    No i ilość zbieraczy się zdecydowanie zmniejszyła, więc rzadko widzę żeby ktoś marnował czas na "przepędzanie" innych frakcji.
    Ale trzeba tez powiedzieć, że bardzo często pojawiają się tam "koksy" polujące na zbieraczy, więc jak nie jesteś akurat z ich planety to i tak padniesz ofiarą. :-D

5. MOD_M4

MOD_M4 Guest

Zamykam
    Pozdrawiam
    MOD_M4

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.