Paradoks gry

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika mic75x, 12 stycznia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. mic75x

mic75x User

Taka sytuacja:

- Impuls łańcuchowy przebija wszystkie osłony i uszkadza twój statek bezpośrednio.
    A jednocześnie
    - stabilna osłona chroni cię przez 3 sekundy przed wszystkimi atakami.

Więc jak to jest? Mam 2k HP, uciekam ze stabilną osłoną, a koleś uderza we mnie impulsem. Zginę czy przeżyję?

2. kris0211.

kris0211. User

Raczej przeżyjesz. Chyba inni oberwą, ale nie wiem, nigdy tego nie sprawdzałem.

3. chyba że lagg bedzie albo ci sie coś zbaguje ale stabilna osłona powinna cie uchronic

4. Odkąd wprowadzili impuls raz widziałem go w grze i to wczoraj :D jest to bezużyteczna rzecz

5. TUROK

TUROK User

Stabilna chroni przed atakami, więc raczej powinieneś przeżyć ;) to jest strata miejsca w high tech.

6. sprawdzałem to działa musiało cię zlagować troche co w tej grzej jest Standardem

7. Stablina osłona działa na impuls.

Pozdrawiam
    MOD_Skipper0pl

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.