PARODIA

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika majster, 16 września 2020.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. majster

majster User

To co się dzieje to jakaś parodia.
    Ja wszystko lubie ale to już przesada.
    Te lagiiii...
    Dlaczego teraz ekipa milczy?
    Nie ma od Was konkretnych informacji.
    Dlaczego ekipa nie napisze konkretów ws. działania gry, a właściwie jej braku.
    Cały czas tylko te same nudne już teksty,że pracujemy(BP).
    Programiści zamiast poprawiać wydajność to z każdym dniem coraz brdziej spowalniaja gre.
    Kto tam pracuje ? Dzieci z przedszkola czy fachowcy? Bo ja w sumie nie wiem.

korek185 lubi to.
  2. Nathersis

Nathersis User

Może nie jest to rozwiązanie, ale jeśli tak bardzo chcesz w tej chwili pograć, to polecam zmienić mapę. Na x7 miałem straszne lagi, ale na przykład na 4-5 jest normalnie i można śmiało grać.

3. SλώczγK

SλώczγK User

źeby zmienić mape trzeba się zalogować na nią a wiele osób nie może bo boty na 3-2 latają i wyłączają serwer ale jak się ma serwer który nie jest w stanie utrzymać stabilności o dodatkowe 100 statków to znaczy że tą gre już zamknęli kilka miesięcy temu tylko dowiemy się o tym w grudniu :D

kris0211. i korek185 lubią to.
  4. Pytanie dlaczego oni nic nie robią boty lataja 3 lata szmieszne ich próby pozbycia sie botow przez zmiejszenie nagrody jak konto dlugo lata nwm jakim trzeba byc informatykiem zeby nie posprawdzac ile konta lataja lataja po 24 h dzienie 7 dni w tygodniu !!!
    Dlaczego kontka ktore powazke pobugowaly nie dostaja kary ile mamy czekac 4 tydzien conajmniej od czasu kiedy sie pojawily dlaczego bp czeka to top 10 to przykrywka osoby ktore dostaly bana za obsydiany nabugowaly sobie mniej wiecej tyle samo powazki co mieli przed banem !!!
    Jak można w teakcie eventu zmioejszyc ilosc kwiatkow latasz 30 min znajdziesz 5 kwiatkow max ! ile osób kupilo teraz podwajacz żeby sobie je pozbierać top co nasza wina ze tyle ich daliscie na początku
    Jeszcze zabraliscie kwiatki nie bota bo boty nie mogły je stakiem zbierac zabraliscie to zwyklym gracza ktorzy normalnie graja
    Podwojne nagrody caly tydzien po co kto normalny bedzie w tygodniu robic wrota bez znizki tylko ci co boca i maja to gdzies bo i tak wyjda na zerto bo na bocie skladaja !!!

5. TL_Eviana.

TL_Eviana. Team Leader Team Darkorbit

majster, a co ekipa ma Ci napisać, poza tym, że za każdym razem, to zgłasza? Nie my to naprawiamy.
    -(M*A*R*I*Q*1*1*3)- temat kwiatków jest w innym wątku. tutaj Gracz pisze o płynności gry.

allah24, otrzymujesz blokadę na miesiąc za wulgaryzm, post usuwam

6. Ja już nie liczę ze BP cokolwiek zrobi z kontami które nabugowaly powazke , zwróć uwagę ze teraz sporo osób zrobiło to na swoich głównych kontach widząc ze BP nie reaguje , brak stanowczych kroków w tej sprawie to ostatni gwóźdź do trumny DO bo nie ma co ukrywać pogoń za rankingem i ranga było głównym elementem tej gry , po to robiło się misje i wrota i po to były bosterki 50% a teraz to już grać się nie chce gdy widzi sie jak maja graczy w 4 literach. Dodatkowo setki kont na 3-2 na bocie i serwer wywala ? Ja sie nie znam ale 100 kont wiecej i juz taki problem to nie wróży dobrze.

P.S Eviana tylko nie pisz by w tej sprawie pisac do PT bo ticketow poszło sporo i zero reakcji

korek185 i -dshh14- lubią to.
  7. Ugububu

Ugububu User

Śmieszy mnie już te narzekanie na Polską administracje, co oni mogą wam zaradzić oni są tylko i wyłącznie od zgłaszania problemu niczego więcej. Czego wy oczekujecie ? założę się że gdyby mogli to by sami naprawili błędy i rozwiązali problem botów gdyby mogli... Ale tak nie jest, wszystko leży po stronie głównego zarządu a ten pracuje jak pracuje.. każdy dobrze wie jak wygląda sytuacja a obwinianie tutaj Polskiego community jest po prostu żałosne. W rok w rok ta sama sytuacja i tak od paru lat ciągłe narzekanie, ja już się przyzwyczaiłem i żyję ze wszystkim w zgodzie ;) Polecam innym również obranie takiej drogi. Nara !

korek185 lubi to.
  8. Ogólnie też lubię sobie potrolować, ale takie trole jak ten zawarty w Twojej wypowiedzi, są trochę bez sensu. Tyle o ile Ty czy ja to widzimy, to nie widzi tego Eviana i po prostu przedstawiasz nas (graczy) jako średnio rozumnych i nieświadomych możliwości supportu. Tą drogą rzeczywiście przyzwyczajamy naszą kochaną pomoc techniczną karmić nas nudnymi już wklejkami o tym, że problem jest znany i zgłoszony wyżej. - W to samo wyżej, w które mogliby zgłosić, że konta wyraźnie wybiegające poza reguły gry zostały ręcznie zbanowane, ale przecież to wymaga nieco czasu. Zapewne lepiej poczekać na skrypt, który powstanie po raz kolejny specjalnie dla nas za nie wiadomo ile czasu, choć długi czas powstawania jednak nie dziwi, bo właściwie po co Pan Wyżej ma się śpieszyć, skoro zatrudnił tych niżej i to jedynie oni olewają sobie sprawę.

Zapraszam na pozostałe serwery DarkOrbit. Jeśli nie macie czasu czy ochoty sprawdzać map, wystarczy zerknąć na ranking czy ich forum - nie ma tam takich problemów jak u nas.

9. kube

kube User

czy znowu jakis atak bo nie można się zalogować na mapę gry ???

10. Oj tak, ja już od dwóch godzin czekam aż mnie zaloguje :) to już chyba koniec DARKORBIT.

11. kube

kube User

czy TL ma jakies
    sugestie albo propozycje jak się zalogować na mape gry ?

12. SλώczγK

SλώczγK User

pewnie wyczyścić ciasteczka :D a tak na poważnie musisz poczekać aż do 5:30 rano gdy restart serwera będzie wtedy polatasz 15 minut do momentu w którym armia botów nie zablokuje serwera :D

13. kube

kube User

a więc wielkie nic

14. Gość na 3-2 robi celowy atak na serwer aby go zniszczyć i to całkiem jak widać w legalny sposób i nic mu za to nie grozi, nie potrzeba jak widać hakera na DarkOrbit wystarczy jeden gostek a w tym przypadku pewnie jakiś dzieciak bo kto normalny robi coś takiego. Także nawet jak już się da zalogować to lagi i tak zostaną a tym czasem bez reakcji tych z góry niema nawet się co logować.

korek185 lubi to.
  15. kube

kube User

zalogowałem się ale mnie zabili i teraz znowu nie moge sie zalogować parodia dalej trwa

16. warnery1

warnery1 User

Proponuję nie płacić za nic w tej grze żywą gotówką dopóki problemy nie zostaną rozwiązane, po co mam kupować premium skoro nawet nie można normalnie pograć, a do robienia misji dziennych premium jest niepotrzebne, o rabatach i podwajaczach nawet nie wspomnę. Jakby nie wpływała kasa przez tydzień lub 2 to porty by ścisnęło i ogarnęli by sytuację.

17. kube

kube User

i w tym masz rację popieram w całości

18. warnery1

warnery1 User

Choć dziś nie mogę zrobić misji, bo 20 kamyka nie mogę pozbierać z map x-1 lub x-2, na mapy 4-x po za 4-5 też nie mogę wskoczyć, parodia :)

19. kube

kube User

możliwe że coś zrobią jeszcze do wieczora

20. SλώczγK

SλώczγK User

nawet jeśli zrestartują serwer to co to da jak po chwili boty znowu się włączą i serwer znowu nie będzie grywalny ta firma i ta gra to już jest istny cyrk ponty pythona

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.