pasek wyboru

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika [[[cichy]]], 16 grudnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
?

zgadzam się lub nie

1. tak

73,3%
  2. nie

26,7%
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. wiem ze był juz taki temat ale zaczne od nowa
    BP wprowadza coraz to nowe zeczy a gracze bez premki mają tylko 10 slotów na pasku :rolleyes:
    nie nazekam ze z premką mają 30 :D
    ale BP mogło by dodać choć z 5 sztuk ;)
    chyba się należ za to ze gramy :p

2. Należy się jak psu buda :D tylko mi to i tak niepotrzebne ;]

3. LaserFire3

LaserFire3 User

Niech dadzą jeszcze obsługę myszki do bindów, zamiast odpalać emp "z" klikałbym przycisk boczny na myszce.

4. ViperΔ

ViperΔ User

BP musi na czymś zarabiać :) ja kupuje premke to mi slotów nie brakuje i o to chodzi żeby płacić :p

5. oj tam oj macie 30 ja pisze o 5 za duzo nowosci zeby pomiescić w 10
    a premkowcy i tak maja sporo +
    ja tez miałem premke jak jeszcze były 2 paski potem przerwa i powrót ale tyle tych nowosci
    ( no i wyszło ze jest podział na tych co płacą i nie płacą :D czego chciałem uniknąc:D)[/QUOTE]

6. ViperΔ

ViperΔ User

Jak by zwykli gracze mieli dostać dodatkowe 5 slotów to premkowcy też powinni :p

7. Ależ oczywiście mogą i 40 mieć mi chodzi o to ze przy takiej iloćci dodatków mozliwych do wykorzystania 10 slotów to zdecydowanie za mało
    a klikanie w rozwijany pasek podczas walki jest niewygodne
    wygdniej jest przypisać klawisze (a chodzi przecież o to aby gra była przyjemna )

8. Przyda się, a nuż kiedyś nie będę miał premki :p

-RΛGΛT-PL- lubi to.
  9. BA_Matroz

BA_Matroz User

Brak aktywności, zamykam.

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.