Blad Pasek

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika ☻†D♣I♣E♣G♣O†☻, 27 sierpnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Jak zapewne wiecie dla graczy bez premium są 2 paski - normalny i ten, który wyświetla się pod klawiszem TAB. Dziś wchodzę sobie na DO i paski mi się zresetowałły , czyli wróciły na standardowe pozycje, chciałem je ustawić tam gdzie były lecz przy pasku TAB nie było tam opcji przeciągnięcia go. Żeby uniknąć zbędnych pytań mówię, że brałem logouta, wyłączałem mozzille, resetowałem CAŁE ustawienia i nic. A tak na marginesie to czy u was też podstawowy pasek możecie przesunąć poza "Bezpieczną strefę" czyt. tak, żeby nie widzieć go na monitorze? ;)

Co więcej, ten normalny pasek przy za każdym razem gdy skacze przez portal zmienia swoje położenie.

Ostatnio edytowane przez moderatora: 27 sierpnia 2015
  2. Odświeżam temat bo to sie robi po prostu śmieszne, że jeszcze nie dostałem odpowiedzi.

3. BA_Matroz

BA_Matroz User

Brak aktywności, zamykam.

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.