PaySafe card

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika •spєє∂кíиg•[ŁO], 29 marca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Witam problem tego typu ze chciał bym kupić walutę gry czyli uridium w euro,gram na polskim serwerze.Kupiłem kartę paysafe w sklepie niemieckim majśąc 16 cyfrowy kod o wartości 50 euro nie mogłem go zrealizować wszystkie warunki akceptowałem czy może chodzi o walutę?jeśli tak to jak mogę ja zmienić z góry dziękuję za pomoc.

2. RITL

RITL User

Załóż konto na PSC i z konta przelej pieniądze.

ooMarloo lubi to.
  3. ALe właśnie nie chodzi mi o przelew tylko o ten 16 cyfrowy pin

4. ooMarloo

ooMarloo User

No wlasnie zaloz sobie darmowe konto na paysafecard i tam sobie zrob przewalutowanie z euro na pln twojego 16cyfrowego pinu.
    Chyba ze mieszkasz w niemczech to napisz do suportu o zmiane waluty w platnosciach.
    Jezeli jednak logujesz sie z polskiego IP to nie przejdzie:p

5. Napisałem do suportu musiałem wysłać im skan zameldowania swojego,zresetowali mi ustawienia na euro.Dziękuje za pomoc wszystkim waluta zmieniona temat można zamknąć.

6. Zatem zamykamy

Pozdrawiam
    SMOD_Myśliciel

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.