PET - Mechanizm Combo Trybu Ochronnego

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika .Obelix.70, 8 października 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. .Obelix.70

.Obelix.70 User

Co właściwie robi ten mech.? Chroni PETa, czy statek?

2. .Obelix.70

.Obelix.70 User

Dobre rady zawsze w cenie... Czytałeś chociaż to co mi podesłałeś? Bo je ze cztery razy i nadal nie wiem co autor miał na myśli.
    :-( Nota bene to samo jest w opisie mechanizmu w sklepie, więc SMOD Astra poszła (poszedł?) na łatwiznę aż skrzypi...
    Powtarzam zatem pytanie, tylko do tych którzy to wiedzą (!), co ochrania ten mechanizm?

3. SMOD-ka proszę mi tu nie tykać, bo dobry z niego chłopina. :cool:

Jako że dzień dobroci nadal trwa... :D

Opis z FAQ-u:

" Łączy znany tryb ochronny z nową stabilną osłoną. Moduł ochronny z dodatkową tarczą ochronną dla P.E.T.a ("Szansa odparcia ataku" - Szansa że strzał w peta będzie "pudłem"). "

Opis ze sklepu:

" Łączy znany tryb ochronny z nową stabilną osłoną. Gdy zostanie aktywowany, zużywa o 35% więcej paliwa.

Modus ochronny z dodatkową tarczą ochronną dla P.E.T.a "

W razie dalszych jakichkolwiek wątpliwości czekam na pytania w tej kwestii (ale tylko do 00.00 :D).

4. .Obelix.70

.Obelix.70 User

Connan, błagam Cię...
    "Moduł ochronny z dodatkową tarczą ochronną dla P.E.T.a" - Tarcza jest dla PETa, a moduł ochronny co chroni? Też PETa? Podwójna ochrona?

5. BA_Matroz

BA_Matroz User

Postaram Ci się to wytłumaczyć. Mechanizm combo trybu ochronnego to połączenie zwykłego trybu ochronnego i tak jakby stabilnej osłony dla peta czyli jak gracz będzie strzelał w twojego peta to ma bardzo małe szanse na trafienie w niego. Mechanizm ten nie daje Ci żadnych bonusów na statek.

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

6. .Obelix.70

.Obelix.70 User

OK, dzięki. Teraz już jasne, a temat do zamknięcia.

7. BA_Matroz

BA_Matroz User

Zamykam.

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.