pet NIE DZIAŁA

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika -^^-Solace-^^-, 6 grudnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Witam, gdy dziś zalogowałem się do gry na pl3, EIC. Nie działał mi juz PET. Gdy go włączam (naprawiony, jest paliwo itd) on cały czas stoi w miejscu. Nie lata za statkiem i oczywiście mechanizmy nie działają. Prosze coś z tym zrobic. Rozmawiałem z innymi graczami i ten sam problem ma wiele z nich.

2. MOD_Sensei

MOD_Sensei Guest

Sprawdziłem jak wygląda sytuacja no i rzeczywiście PET się zbuntował :(

Sprawa pokierowana wyżej więc należy czekać na reakcję z góry :)

Pozdrawiam,
    MOD_Sensei :cool:

3. Piodan

Piodan User

drugi dzień z rzędu... wczoraj w tych godzinach było to samo...

4. nie zbuntowal sie tylko BP dlubie w cos z tym ... tak samo obilo mi sie o uszy ze podmienili serwery i mamy teraz jakis slabszy

kris0211. lubi to.
  5. _Marcineq_

_Marcineq_ User

Dobrze że CI się tylko odbiło o uszy :) bo jak by tak było to z ich strony taki zwrot akcji by był nie na miejscu . Zamiast ulepszyć by nam tylko pogorszyli.

kris0211. lubi to.
  6. nie no fajnie gdy moj pet nie dziala innym jakos hula i moga zbierac skrzynki troszeczke to jest nie fer ... co prawda ze 2-3 statki widzialem jak im mdzialal a mi nie ..... i co niby to blad ma byc bp wszystko zaplanowalo chyba staranie i tyle

7. Nie ma co słuchać plotek i potem ich wygłaszać jako nieoficjalnych informacji.

Skoro innym działał to i u Ciebie powinien. W takim wypadku pokombinować z czyszczeniem przeglądarki/wtyczki, wyłączeniu niepotrzebnych procesów itd. Nikt sobie nie zaplanował, by akurat Tobie nie działał P.E.T. Błędy na tym serwerze są paskudne i niestety trzeba się uzbroić w cierpliwość.

Pozdrawiam
    MOD_Czarodziejka

8. MOD_Drizzt

MOD_Drizzt User

Temat zamykam.

Pozdrawiam
    MOD_Drizzt

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.