PET-palladium

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika michal21923, 24 lutego 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Witam, mam pytanie które męczy mnie już od dłuższego czasu i mimo rozumowania w różnych kierunkach nie potrafię sobie na nie odpowiedzieć. Tak więc do rzeczy :D
    Często widzę jak gracze biją PETy zbierające Palladium normalnie: laserki (niebieskie, białko, Rsb) no i rakietki i wyrzutnia. To wszystko leci w raz i PET normalnie doznaje obrażenia. Natomiast ja nigdy nie zadaje obrażeń laserami, gdy chcę ubić PETa zbierającego Palladium muszę cały czas strzelać jedynie rakietami.
    Skąd bierze się taka a nie inna sytuacja??

2. -gracz115-

-gracz115- User

Może trochę nie w temacie, za co przepraszam, ale nie szanuje ludzi ubijających pety na pallce "bo tak" (oczywiście wojen klanowych, czy osobistych zatargów to nie dotyczy).
    A co do pytania, może to wina ciasteczek.

3. BA_ASTRAL

BA_ASTRAL Guest

PET blisko właściciela = można bić wszystkim.
    PET daleko od właściciela = można bić tylko rakietami :D

ale nie bić petów własnej firmy bo poważke liczy tak jakby bić statki na minus :D

pozdrawiam
    SMOD_ASTRAL

4. Dziękuje za odpowiedź, teraz wszystko jasne :)

5. TM_Robson

TM_Robson Guest

To nie pozostaje mi nic innego jak zamknąć

Pozdrawiam
    MOD_Robson

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.