PET + protokoły

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika ¤°σκɕ†ɕ°¤, 25 grudnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Witam serdecznie.

Piszę ten temat, aby się dowiedzieć, czy warto coś zmienić w moim wyposażeniu.
    Na chwile obecną posiadam 36PP pod skrzynki bonusowe + 9 protokołów wydobywczych i 3 protokoły radarowe ( wszystko na poziomie 3 ), co daje max. 512 uri z peta i 5 energii.

Pytanie moje brzmi następująco: Czy warto wymienić 5 pr. wydobywczych i zamienić je na radarowe, żeby PET mi ogarniał całą mapę?

100%/12 = 8 ( w przybliżeniu )
    8-3=5

Będzie to aż tak duza różnica, jeżeli to zmienię?

2. PsZemO.o

PsZemO.o User

zalezy jaka firma jezeli mmo PL3 nie oplaca sie bo za nim twoj pet doleci do boksa inny juz go wezmie

3. No właśnie - Przemek tu ma dużo racji :) Ja też tak wiele razy miałem że spod nosa mojego PETa jakiś inny zabierał o_O

4. pl3 eic ;)

na obecnych konfiguracjach także ładnie leci, i nie wiem.. ;d

tutaj juz nawet nie chodzi o kwestie kosztów, tylko o to, czy bedzie mi zbierał na drugim koncu mapki;P

Łączymy posty
    MOD_Drizzt

Ostatnio edytowane przez moderatora: 27 grudnia 2014
  5. Lednox

Lednox User

Zeby ci zbieral na koncu mapki to twój statek musi latac po mapie, bo jak skrzynka jest za daleko (nawet jezeli lapie zasieg ) to PET sam sie nie ruszy;) Mysle ze 3-4 protokoly radarowe spokojnie wystarcza.

6. no to akurat mam na stanie 3 radarówki i 9 wydobywczych.

po opiniach wielu znajomych doszedlem do wniosku, ze obecna konfiguracja bedzie najlepszą.

7. Temat nie aktywny

Zamykam.

Pozdrawiam
    MOD_Skipper0pl

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.