pet zbieracz

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika largendo, 24 września 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. largendo

largendo User

pytanie do programistów do tego peta booto zbieracza nie da się udoskonalić jakoś żeby te skrzynki bonusowe nawet z radarowym protokołem lata za blisko statku głównego i czy ktoś potrafił by zrobić żeby statek robił sam wrota tak żeby się naprawiał i przeskakiwał mapy oczywiście z elitarnym wyposażeniem i amunicją taki inteligent do wrót - klikasz zrób wrota i sobie gdzieś idziesz a statek sam gra

bo jak widze, że ktoś w 30 minut robi wrota to chyba coś takiego jest zanim fale nadlecą to w sumie z 30 minut na wszystkich falach

2. BA_Matroz

BA_Matroz User

Witam,

1. Nie piszemy posta pod postem - ostrzegam.
    2. Działanie tego mechanizmu ciężko określić raz zbiera bardzo fajnie i na dużej odległości od statku a czasem lata i "denerwuje" bo podbiera skrzynki które chciałoby się zebrać statkiem - ale niestety tak jest od samego początku i raczej się to nie zmieni ;)
    3. Zrobić wrota poniżej 30 minut w obecnych czasach to nie jest żaden wyczyn. Wystarczy wiedzieć jak szybko przechodzić dane fale, jak co bić i najważniejsze mocne wyposażenie i mocna amunicja. Raczej przez firmę nie będzie wydany program robiący wrota za nas.

Pozdrawiam
    BA_Matroz

3. largendo

largendo User

mam jeszcze jedno pytanie dwa posty to nie spam i po drugie leci się na mapy x6 z zbieraczem; gdzie są krystaliony i szybko się zarabia ludzie zostawiją po sobie exp z alenów może coś ciekawego dać na targ za kredyty, żeby się nie opłacało i ładownia była potrzebna

mam pomysł jest coś takiego jak wysadanie npc miałem jedną sztukę może nowy slot do fabryki high tech ? przyda się na uber kristaliony jak ktoś użył ten wie

Ostatnio edytowane przez moderatora: 24 września 2019
  4. BA_Matroz

BA_Matroz User

Proszę mnie nie pouczać na tematy regulaminów, w chwili obecnej nakładam 24h bana z punktu regulaminu:
    2.3. Zaśmiecanie, spam, flood, off-top, double posting
    Double posting - pisanie postu pod postem. Wyjątek: Moderatorzy mają prawo pisać post pod postem. Użytkownikowi wolno odstąpić od tego punktu Regulaminu tylko za przyzwoleniem Moderatora.

Pomimo ostrzeżenia specjalnie znowu napisałeś podwójny post - ostrzegać milion razy nie będę.

Odnośnie pytań czy też pomysłów - jest od tego odpowiedni dział na forum na który zapraszam po minięciu kary.

Pozdrawiam
    BA_Matroz

5. warrriat

warrriat User

Nawiązując do pierwszego pytania wszystko jest zależne od ilości posiadanych protokołów. Posiadając 3 poziom zbieracza o zasięgu 2500 za najlepszą kombinację uważam 8 protokołów radarowych i 4 wydobywcze. Pamiętaj, że PET ma prędkość statku, więc jeśli chcesz, żeby latał szybciej używaj szybszego statku. Jeśli będziesz miał szczęście w niektórych eventach(o ile zostaną powtórzone z tymi samymi nagrodami) będziesz miał szanse zdobycia protokołów na 4 poziomie,

Co do drugiego pytania nie ma takiej opcji. Dodatkowo nadmienię, że alieny we wrotach pojawiają się znacznie szybciej. Jednak w niektórych wrotach kolejna fala pojawia się dopiero po ubiciu poprzedniej, co dla graczy ze słabszym wyposażeniem może sprawiać wrażenie wydłużenia czasu oczekiwania na następną falę.

-pasztet03- lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.