Pet

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika Rothus98, 18 listopada 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Rothus98

Rothus98 User

Was też denerwuje coś takiego że wam pet'a uleją na pal a potem się nie przyznają powinno być coś takiego
    Twój pet został zniszczony przez gracza ***nick***
    np coś takiego

-dshh14- lubi to.
  2. Witam.

Pamiętam, że był taki wątek w dziale "Aktualizacji i pomysłów" i wiele osób go popierało. Faktycznie coś takiego by się przydało ale wiadomo... musi być więcej osób, które by poparły pomysł i nie tylko z polskich serwerów. Może w końcu się doczekamy czegoś takiego :rolleyes:. Przynajmniej Ci delikwenci nie lataliby sobie bezkarnie zgarniając darmowe PD :cool:.

Pozdrawiam
    MOD_Czarodziejka

3. Rothus98

Rothus98 User

no właśnie potem się z nas mogą śmiać i latać obok nas a i tak nie wiemy kto to :cool:

4. Skrytym P.E.T.-o bójcom mówimy stanowcze NIE !! :cool:

5. Dokładnie tez jestem za!

Trzeba coś z tym zrobić bo też nienawidzę jak mi P.E.T-a ktoś stuknie a potem "Ale to nie ja...."

Pozdrawiam
    MOD_Skipper0pl

6. lacosta

lacosta User

Jak mi ktoś stuknie peta, bije wszystkich po kolei xddd wtedy na pewno trafie na winowajce :D

7. No chyba że szybko zwieje do portu i wyskoczy wtedy już zapomnij ;)

Pozdrawiam
    MOD_Skipper0pl

8. zen86

zen86 User

Z PETem powinno być tak jak z graczami. Jeśli ubijesz kilka razy danego peta to już każda kolejna nagroda za jego ubicie jest coraz niższa.

9. Etylowy

Etylowy User

Sposób prosty mieć peta naprawionego na full i 200 k hp najlepiej osłony i w razie jak ktoś bije i słyszymy to podlatujemy szybko :D Ale jestem za ;)

10. Rothus98

Rothus98 User

tak tylko komu chce się wywalać na pate tyle uri ??
    Pozdrawiam :cool:

11. Etylowy

Etylowy User

A czy ja tam wiem komuś na pewno się chce :D

12. zabawka

zabawka User

Fajny pomysł. Mógłby dużo pomóc w grze. Co do latania z naładowanym petem:
    Upgrade hp -> koszty Odblokowanie slotów osłon -> koszty
    Im więcej włożymy przedmiotów, tym więcej paliwa zjada -> koszty

13. Etylowy

Etylowy User

Nie przedmiotów tylko mechanizmów i protokołów, osłony i hp się nie liczy :D

14. Niby tak ale np. mój petek zawsze jest gotowy do trybu kamikadze tzn. minimum hp i jest "na kęsa" :oops:. A tak gdyby było wiadomo kto bije peta to zawsze można by się przynajmniej zrewanżować :D.

Pozdrawiam
    MOD_Czarodziejka

15. Etylowy

Etylowy User

A osłonki załadowane ? :D Bo jak z osłonami to gracze którzy biją pety mają dmg do 5k więc kilka strzałów i tak muszą w niego oddać więc da się jakoś zdążyć dolecieć :p Po ubiciu peta można być też bardziej czujnym patrzeć gdzie lata i móc być bliżej niego wtedy złapie się na pewno przestępce :D Ale jak i mówiłem wcześniej jestem za tym pomysłem bo można by było karać ludzi od razu :D

16. Oczywiście ;). Ale jak przylatują na 5-3 po PD to raczej nie biją po 5k :p.

Pozdrawiam
    MOD_Czarodziejka

17. Etylowy

Etylowy User

Jak przylatują po PD to biją jak leci :D

18. MOD_ORZEŁ

MOD_ORZEŁ Guest

Całkowity brak zainteresowania tematem od półtora roku. Nie wiem czemu to jeszcze tu jest :oops:. Przenoszę do archiwum.

Pozdrawiam,
    MOD_ORZEŁ

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.