Pewne havoki

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika Czempion, 31 lipca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Czempion

Czempion User

Dokładnie o to chodzi, więc nikt w plecy nie będzie.
    Dokładnie o to chodzi.
    Z tą losowością jest tak, że niektórzy mają pecha, mają szczęście i nie nikt chyba nie chciałby być w tej pierwszej grupie, tak więc to propozycja stworzenia takiej gwarancji otrzymania havoka. Bo ktoś może się męczyć 100 razy z zetą i nic nie dostać. Niektórzy mogą mieć 8 havoków pod rząd. To jest właśnie losowość.

Ostatnie edytowanie: 6 sierpnia 2015
  2. Zrozumiałem, nie zrozumiałem... Życzę powodzenia w przeforsowaniu tego pomysłu. ;)

Ostatnie edytowanie: 7 sierpnia 2015
    Donatan lubi to.
  3. Donatan

Donatan User

4. Nie wiem. Chyba nic więcej nikt nie dopisze? :D

A tak poważnie...Zety nie Zety, Kappy nie Kappy...A nakoksowane Goliathy robią na mapach "wymiatarę". A póki nie bedzie wyposażenia o którym BP zapomniało możecie sobie gdybać czy da się z nimi walczyć czy jakby nie bardzo...No nie bardzo. Także...powodzenia w zbieraniu (niegwarantowanej) nagrody z wrót.

5. Czempion

Czempion User

Jeżeli nikt nic nie powiem, powiem podsumowanie, gdyż sam miałem problem z wyjaśnieniem pomysłu, ale niektóre komentarze mnie wsparły.
    Co 4 wygrana zeta daje havoka na 100%, taka gwarancja. Dlatego nie jestem za żadnym 50%, 99%, bo to ma być gwarantowane.
    Nie trzeba z rzędu. Można wygrać, przegrać, wygrać, przegrać, wygrać, wygrać i havok jest.
    Obecnie w najgorszym wypadku można po raz nieskończony nie mieć havoka, w najlepszym co kazdą zetę havka mieć.
    Pomysł to modyfikuje, w najelpszym wypadku, co każda zeta to havok, w najgorszym co 4 zeta będzie z havokiem.
    Patrząc na temat https://board-pl.darkorbit.com//threads/havoki-chwalimy-sie.3434/page-22 (zakładając, że mówią prawdę) średnio gracze mają po 28 zecie 10 havków. Niektórzy mają mega szczęście, niektórzy mega pecha jak patrze, tak więc po 40 zetach 10 havok będzie pewne, ale można mieć i szybciej. Przynajmniej wiadomo, że kiedyś te full havok będzie.

Tyle z mojej strony, zostawiam temat dla BP
    tak więc temat prosze o zamknięcie

6. BA_Matroz

BA_Matroz User

Brak aktywności, zamykam.

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.