PIB-100 ammo

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika alwi^-^, 5 maja 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. alwi^-^

alwi^-^ User

co ono daje oprocz mocniejszego bicia 4x?

2. BA_ASTRAL

BA_ASTRAL Guest

3. Wszystko, czyli nic albo z błędami. :p

Ta 4-krotnie silniejsza od konwencjonalnych laserów amunicja rozsiewa zarodniki pasożytów, które zarażają pozostałych pilotów.
    Możliwości zdobycia:

• Dostępna w Sklepie w czasie trwania eventu Plaga - cena 25 Uri za jednostkę
    • Eventowe skrzynki bonusowe

To że szkody tą amunicją zadawane są razy cztery można przeczytać w sklepie, natomiast że spowalnia i zmniejsza HP kosztem większego bicia, to już tam ani z podanego linku się nie dowiesz.

Cena też jest inna, więc jakieś update by się przydało. :p

I tak na marginesie - z wrót Kronos dostajemy RSB, ale 5.000 a nie 10.000. :p

Ostatnie edytowanie: 6 maja 2016
  4. S*Y*Z*Y*F

S*Y*Z*Y*F User

co do rsb można dostać 10tys, ale pod warunkiem że jest event z nagrodami x2. poprzednim razem tak właśnie miałem :)

5. Ale w FAQ raczej się znajdują te podstawowe informacje, więc jednak trzeba to poprawić :eek: Chociaż można dopisać, że ta ilość w tym evencie się podwaja, czyli wynosi 10 tysięcy ;)

Pozdrawiam,
    MOD_SZYBKACOBRA

6. Czyli białko też podwaja ??

7. bialko podwaja tylko z gammy zety i chyba kappy (2 pierwsze wrota na 100% bo robie gammy to po 120k dostaje ale tych 3 nie wiem czy to kappe x2 daje czy co innego)

8. I to wszystko jak zwykle, kiedy nie mam czasu... :confused:

9. S*Y*Z*Y*F

S*Y*Z*Y*F User

mnie z zety podwoiło wszystko poza urką. a miałem farta, bo akurat havoc był, to też 2 dostałem :D

10. BA_Matroz

BA_Matroz User

Brak aktywności, zamykam.

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.