Pilne! Event z pasożytami...

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika vorilhon, 19 lipca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. vorilhon

vorilhon User

Witam! Ktoś wie, do kiedy bedzie ten event z pasożytami? Pytam, bo nie wiem, do kiedy są znizki w sklepie...

2. Nie ma żadnego eventu z pasożytami, to po prostu rekompensata Bigpointu za ostatnie błędy, potrwa ona do końca tygodnia.

Pozdrawiam
    SMOD_Myśliciel

3. vorilhon

vorilhon User

To znaczy konkretnie do kiedy?

4. MOD_ORZEŁ

MOD_ORZEŁ Guest

Wersja angielska:
    Tłumaczenie:

Post ten był napisany w ubiegły czwartek, więc prawdopodobnie do końca środy będą boxy(ewentualnie do końca czwartku)

Pozdrawiam,
    MOD_ORZEŁ

5. vorilhon

vorilhon User

Dziekuję!!!

6. MOD_ORZEŁ

MOD_ORZEŁ Guest

Teraz jeszcze spojrzałem na treść tematu i zauważyłem, że nie doczytałem wszystkiego :) Już się poprawiam :)

Tobie chodzi o zniżki(25%). Zniżka ta pochodzi także z pewnego elementu rekompensaty- rabatu(patrz cytat poniżej)

To, kiedy się kończy rabat sprawdzisz pod tą lokalizacją:
    URIDIUM->Abonamenty

Wyskoczy Ci takie okienko, tam możesz sprawdzić do kiedy masz te zniżki(rabat):

Screenshot 2016-07-19 20-52-54.jpg

Pozdrawiam,
    MOD_ORZEŁ

7. vorilhon

vorilhon User

Rozumiem, jeszcze raz dzięki!!!

8. MOD_ORZEŁ

MOD_ORZEŁ Guest

Rozumiem, że temat został wyczerpany :) Skoro tak to zamykamy :)

Pozdrawiam,
    MOD_ORZEŁ

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.