Pilne!!! Obraz!!!

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika vorilhon, 14 sierpnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. vorilhon

vorilhon User

Witam! Mam takie pytanie: od pewnego czasu zawiesza mi sie obraz w oknie gry DO. Z czym to jest powiązane, jak to naprawić - do niedawna wszystko było ok, teraz co chwilę wszystko staje w miejscu, statek leci, pet stoi w miejscu, nic nie działa, a skok przez portal trwa w nieskończoność... Ktoś tak miał, o co w tym wszystkim chodzi?

2. MOD_Żabcia

MOD_Żabcia Guest

Skontaktuj się z Pomoca Techniczną . Napisz ticeta i opisz problem.
    Pozdrawiam
    MOD_Żabcia

3. vorilhon

vorilhon User

Nie jest to czasem wina połączenia czy komputera? Raz jest dobrze, za chwilę znów ten error i tak w kółko. Taka sytuacja jest od około 2 tygodni. System Win10, wszystko zaktualizowane i wyczyszczone kerish doctorem oraz ccleanerem.

Ostatnie edytowanie: 14 sierpnia 2016
  4. MOD_Żabcia

MOD_Żabcia Guest

Tego się na forum nie dowiemy , dopiero Pomoc techniczna moze sprawdzić co tak naprawdę się dzieje i moze udzielić wskazówek jak dalej postępować.

Pozdrawiam

MOD_Żabcia

5. vorilhon

vorilhon User

Po zastosowaniu pomocy technicznej DO jest jeszcze gorzej: kółeczko kręci się i kręci w nieskończoność, nie ładuje się gra, 1 raz się załadowała, ale wszystko stoi w miejscu...

6. Marcin

Marcin User

Zaloguj się na twoje konto z innego kompa
    może u jakiegoś kolegi.
    Najlepiej by było jak by ten kolega miał jeszcze innego dostawce sieci.

To byś był pewny czy to na koncie jest błąd czy na twoim PC.

7. BA_ASTRAL

BA_ASTRAL Guest

Wygląda jakby wina neta była (przerywanie, wysoki ping, przeciążenie, powolność itp. połączenia)... Ale równie dobrze, może antywir/zapora blokować albo masz na kompie całe zoo robaczków (koniki z troi, reklamiarze albo inne malwary) :rolleyes:

pozdrawiam
    SMOD_ASTRAL

8. vorilhon

vorilhon User

Koledzy piszą, że na globalu europa taka sytuacja jak moja panuje od piątku, ja mam trochę dłużej, zresetowałem system, próbowałem z różnymi przeglądarkami i kicha!!!

9. MOD_Mersenne

MOD_Mersenne Guest

Serwer Global Europa nie działa u wszystkich, pozostaje uzbroić się w cierpliwość :rolleyes: czyszczenie przeglądarki jest oczywiście przydatne, ale na tą chwilę problem leży gdzie indziej :oops:

10. BA_Matroz

BA_Matroz User

Brak aktywności, zamykam.

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.