Opinie Piracka obława - co o tym myślicie.

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika Aster, 8 lutego 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Aster

Aster User

Jak w tytule.

Ja jestem rozczarowany. Liczyłem na wrota Permafrost, czy coś podobnego, a tu klops...
    A wy co o tym myślcie?

2. Dno i 3 metry mułu + robienie wszystkiego na odwal oraz kolejna porcja bugów i olanie graczy.

3. tylko po to by się wystrzelać z ammo a potem dadzą tyle co i nic..

4. D.A.R.E.K

D.A.R.E.K User

kolejna edycja zabawy dla multiklanowców :(
    słabe konta mają znów przechlapane i niewiele im ten ewencik przyniesie.
    jak "silni" pozwolą podpiąć się do gr, to jest też szansa na indywidualne zajęcie miejsca w top 50-100 i zdobyć ochłapy, albo mordować się z misjami dziennymi i mieć oczy w każdym dronie, bo chętnych na alienki będzie wielu :)

ANGEL_UA lubi to.
  5. D.A.R.E.K

D.A.R.E.K User

dokładnie, to ja bym to określił jako prawo do nadziei :)
    oni mają nadzieję, że dostaną od was kasiorkę za bosterki, premki, podwajacze i inne takie tam "przydasie" w grze :)
    wy macie nadzieję, że po oddaniu waszej kasiorki na bosterki, premki, podwajacze i inne takie tam "przydasie" w grze, będziecie bardziej niż pozostali błyszczeć na firnamencie czarnej odchłani i wespniecie się na sam szczyt rankingów gry.
    mało tego, dzięki tej oddanej bez żalu kasiorce nie spadniecie ze szczebla drabiny społecznej, znaczy będziecie nadal coś znaczyć ;)

ANGEL_UA, kris0211. oraz -RΛGΛT-PL- lubią to.
  6. jaka piracka obława? coś nowego? gdzie?

7. Witajcie kosmiczni Piloci,

Kolejna edycja pirackiej obławy rozpocznie się 09.02.2018 i potrwa do 23.02.2018 , FAQ na temat nagród zostało zaktualizowane.
    Przypominamy również, że aby otrzymać nagrody klanowe należy być w klanie od początku do końca eventu.

Pozdrawiamy
    Wasza Ekipa Darkorbit

8. Podczas polowania na piratów, gracze będący częścią grupy otrzymywali punkt za każdym razem, gdy którykolwiek z jej członków zabił pirata. W wydarzeniu pirackiej obławy obowiązują inne zasady. Punkt dostaje jedynie gracz odpowiedzialny za zabicie pirata. brawo BP ta zmiana jest na wielki plus .

9. Panowie i Panie za ostatnią misję jest 400 CDD? czy mnie wzrok zawodzi?:eek:

10. Adalon

Adalon User

Oraz komplet surek (poza Bifenonem) do złożenia ulepszonej LF-4

11. gdzie te misje? musze miec klan? bo nie mam

12. Nie masz, bo jeszcze event nie wystartował
    edyt.jednak wystartował

Ostatnie edytowanie: 9 lutego 2018
  13. MOD_ŻBIK

MOD_ŻBIK Guest

Event wystartował przed godziną 11 ;)

Pozdrawiam
    MOD_ŻBIK

14. adi11222

adi11222 User

A przez ten event lagi że nie da się latać brawo

15. Bugi

Bugi User

brawo

16. Lagi + lagi brawo Bugpoint.

17. Europesjki Glob na bonusowej od kilku godzin i lagi jak nwm co nei idzie ani bic alienow ani zbierac bialki xD

18. Brawo Bugpoint lagi i jeszcze większe lagi, a kasy dalej wam ciągle mało.

19. Aster

Aster User

Hmmm... Pewnie nie jest to nic odkrywczego, ale myślę że ten pożal się Boże event został stworzony z trzech głównych powodów:
    1) BP chce aby gracze wydawali kasę na premium, boostery czy inne pierdoły tylko po to, aby zdobyć jak najwyższe miejsce i nie wypaść z topki.
    2) Chcą aby gracze odwrócili uwagę od realnych problemów w grze (lagi, multiklany itd.).
    3) To dosyć banalny powód - chcą aby gracze zaczęli bić uber piraty. Powiedzmy sobie szczerze - kto przy zdrowych zmysłach się na nie pokusi? Np. taki Uber Battleray - bije z 50k na salwę + uber interki, a nagroda za niego to... 300 URIDIUM! Jaja jak berety! To już lepiej ubić Boss Kristallona, albo Cubikona. Fatalna opłacalność. Ja biję tylko uber interki, bo są agresywne. I nic poza tym.
    Kasa, kasa, kasa i znowu kasa... Wszędzie liczy się KASA! Czy to polityce, czy to w BP, czy jeszcze indziej... :mad::oops:
    Smutne ale prawdziwe...
    Mam cichą nadzieję, że BP zrobi w końcu jakieś porządne wrotka eventowe. Czekam na nie z niecierpliwością.

Pozdrawiam ciepło! :)

gigamen i kris0211. lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.