Opinie Piracka obława - co o tym myślicie.

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika Aster, 8 lutego 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ColdGuard

ColdGuard User

Co sądzę? SYF. Event powinien nosić nazwę "Kto więcej wystrzela, ten dostanie lepszą nagrodę". Dodatkowo można by było w końcu dać jakiś event co nie jest tylko dla fulek... BYLE CO ale coś w czym słabsi też sobie poradzą... To jak? Strzelamy? :)

2. Aster, co do 2 punkty się nie zgodzę. W żaden sposób nie odwraca to uwagi od tego co wymieniłeś, wręcz przeciwnie :D

3. Aster

Aster User

To zależy od ''bystrości'' gracza. ;)

4. wystarczy 2 klany po 50 osob i masz polatane na piratach. a jak ci sie uda wyleciec z 5-1 ciut dalej od portalu i cos ubic to sukces ale niesadze bys ktokolwiek ze slabszych graczy dal rade uzbierac z 5 pt w czasie calego eventu

5. .Obelix.70

.Obelix.70 User

Moim zdaniem jest w nim za mało wartościowych misji, bo jak napisał choćby -***HUZAR***- słabsi na tych piratach to mogą jedynie służyć za dawców... No i ranking do nagród powinien być dłuższy, bo przebić się do pierwsze setki nie sposób...

6. Aster

Aster User

Na szczęście ten event już dobiega końca. Oby nie wyskoczyli z kolejnym badziewiem jak Hitac...

7. Ankalagon

Ankalagon User

Ale może po zakończeniu wyskoczą z równie wspaniałym eventem jak SANTA BOT czy jakoś tak :D

8. Ghost_User

Ghost_User User

Ja bym zagrał w coś z wrotami - mogą w sumie być Wściekłe P.E.T.y

9. Aster

Aster User

Ja tak samo. Żałuję że ten event mnie ominął.

Raczej nie. Już po świętach. ;)

10. Jak to :eek: A wielkanoc :D Santa Bot aka Zajączek wielkanocny ;)

11. Aster

Aster User

Znając BP, to nie jest wykluczone. :D

12. Dlatego mówię :D i zgniłe zarażające jaja xD

13. Aster

Aster User

Wolę wrota Permafrost. :)

14. Ankalagon

Ankalagon User

Ja liczyłem na wrotka co były rok temu o tej porze, to te Permafrost ?

15. Aster

Aster User

Zgadza się. :)

16. no i po evecie mial sie skonczyc 23 a skonczyl sie 24 godz. wczesniej

17. przeciez sie skonczyl 23 o godzinie 00:00 jaki masz problem?

18. idz moze szukac problemu gdzie indziej tak by bylo tutaj najlepiej
    edit
    jak juz niema evetu to przynajmniej moglby zniknac baner evetowy

Ostatnie edytowanie: 23 lutego 2018
  19. Aster

Aster User

No właśnie. Ciśnienie mi skacze jak widzę takie leserstwo i partactwo. :mad:

20. Adalon

Adalon User

ojtam marudzicie, że nie wyłączyli - przynajmniej jest luźniej na 5-x a z uberów nadal surki do laserów lecą :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.