pirackie skrzynki

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika guliwer93, 30 stycznia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. guliwer93

guliwer93 User

Zrubcie coś takiego na podstawie lf-4 tylko rze zamiast lf-4 to ze skrzynek bedzie morzna dostać dizajny do golca np Venom solec diminher proszę o poparcie Mr.rulerofnothing

al-ahariusz lubi to.
  2. .PAWEŁ10.

.PAWEŁ10. User

po 1. w skrzynkach można trafić designy
    po 2. słownik nie gryzie:p

kris0211. lubi to.
  3. RONDO13

RONDO13 User

Hmm nie wiem o co chodzi...
    Tak jak pisze post wyżej
    Można trafić dresa
    Weż słownik :cool:

4. kris0211.

kris0211. User

Ktoś opuszczał lekcje ortografii. To po pierwsze. Po drugie - można dostać te dresy.
    Zanim coś napiszesz, to sprawdź, czy czegoś takiego już nie ma - czy to w grze, czy na forum.

=M°A°X°i°M= lubi to.
  5. Lecą cpu maskujące jeśłi chodzi o dodatki.

6. RONDO13

RONDO13 User

Ten temat zamienia się w narzekanie na temat ortografii. :p:cool:
    Tak naprawdę nie wiadomo po co ten temat jest, Designy można trafić w skrzynce choć jest to nie łatwe. :oops:

kris0211. lubi to.
  7. .PAWEŁ10.

.PAWEŁ10. User

ja ostatnio trafiłem design na pd do vegi:p:D

8. Witam.

Tak jak już zostało wspomniane ze skrzyń pirackich można otrzymać zarówno lasery, dodatki, amunicję, części do dronów jak i designy do statków. Zapraszam do działu FAQ na zagłębienie się w lekturce, a tu zamykam temat.

Pozdrawiam
    MOD_Czarodziejka

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.