°P°Я°Θ°8°L°Σ°M°

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika •p•я•σ•я•σ•к•, 9 stycznia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Napewno jakiś zyskasz ;) Wystarczy że polatasz po mapach innej firmy :D
    Gratulacje :) Prawie dogoniłaś vipera :D

2. *MISZELKA*

*MISZELKA* User

Nie miałam zamiaru Go gonić :D Ja tu nie biorę udziału w żadnym wyścigu a jedyna ranga którą wbijam to ta na grze :D
    Dobrze,że masz bana bo takie rzeczy na tym czacie piszą czasem że się zaczęłam modlić o powrót CMów :D

3. Fakt brak CMów robi swoje :D nie tylko na czacie ;) Widziałem już kilka wulgarnych nicków :D
    W M*A już nie jestem :( A liczyłem że utrzymam sie do końca eventu :D Ale chociaż te 50 oil dostane za nagrode indywidualną :) I jakiś ślad po mnie zostanie w tej grze :D

4. *MISZELKA*

*MISZELKA* User

Ja też :D Tylko że ja wysyłam profil takiego klienta do supportu i banik na kilka dni :D A czemu nie jesteś? Wyrzucili Cię znowu ?

5. Wyrzucili :D Bez powodu znowu :( A pomagałem im nawet bić gwiazdki ;)

6. *MISZELKA*

*MISZELKA* User

To napisz wiadomość na grze do kogoś od Nich :D
    Pewnie dlatego, że na TS Cie nie ma, na czat ban :D

7. Nawet gdybym napisał nic by z tym nie zrobili a poza tym nie chce mi sie :D Kiedyś będą mnie błagać żebym do nich wrócił :D
    EDIT: Wróciłem do starego nicku i bede sie go trzymać :p

Ostatnie edytowanie: 26 maja 2017
  8. *MISZELKA*

*MISZELKA* User

Widziałam w znajomych :D
    Podoba mi się :D
    A co do klanu lepiej dla Ciebie :D

9. Wrócę do Raptorsów :D Jutro będę miał czat :p Dam z siebie 120% żeby nie złapać bana chociaż przez te 30 dni :D :D

10. *MISZELKA*

*MISZELKA* User

Hah wiesz, ciężko mi w to uwierzyć..ale jak ktoś Cię zdenerwuje to zamykaj szybko mapę :D
    Hadesa w niedzielę chcesz ? :D

11. Oki :) Posłucham sie twojej rady :D Ale postaram sie nawet nie odpowiadać :D
    Z hadesami u mnie ostatnio krucho :p Bo staram sie złożyć kronosa (Myślę że wiesz dlaczego ;)) Ale 1 hades sie znajdzie :)

12. *MISZELKA*

*MISZELKA* User

No to grupe na kronosa chociaż daj :D Bo ja też będę robić :D
    Moje rady są bezcenne :D A Ty masz je za darmo :D

13. Trzeba najpierw zrobić go :D
    Jak za darmo trzeba korzystać :D Bo jeszcze sie rozmyślisz i będziesz pobierać opłaty :D

14. Jest u Ciebie Biedronka w miejscu zamieszkania ?

15. Nie :( Na wsi biedronka :D Było by fajnie :p

16. Mam ten sam problem, ale na dzielni. :D

Muszę się bujać taksą aż 150 metrów ! :mad:

17. 150 metrów? :eek: masz blisko :p Ja musze 4-6km jeździć :p Częściej do "żaby" jade bo blisko :D

18. *MISZELKA*

*MISZELKA* User

Haha pomoc u mnie bezpłatna :D
    Wbiłam szeregowego ale poszłam spać o 05.00. Chyba nie będzie dziś ze mnie pożytku :D A tyle wrót na bazie :D

19. To dobrze ;)
    Możesz oddać mi pare wrót :D Najwyżej za tydzień będziesz miała 2x więcej wrót :D

20. ViperΔ

ViperΔ User

Patrze, że się chwalicie jak daleko macie do sklepu :D ja mam 100 metrów :D

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.