°P°Я°Θ°8°L°Σ°M°

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika •p•я•σ•я•σ•к•, 9 stycznia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. No widać nie poświęca za dużo czasu na porządki na forum, za to czyści 4-5
    Hi hi :D

2. *MISZELKA*

*MISZELKA* User

Czyszczeniem to ja bym tego nie nazywała :D lekko pozamiatał :D i nie chciał pomocy ode mnie :( :D A oferowałam :p

3. No jak można nie skorzystać z takiej pomocy :eek: Toż to chamstwo :D

4. *MISZELKA*

*MISZELKA* User

Prawda ? :eek::(:D No ja też nie rozumiem.. Ja z dobroci serca urką chciałam się dzielić, misje pomóc skończyć a On wzgardził moją pomocą :D A jedna firma.. i nawet jako takie pozytywne stosunki dyplomatyczne :D

5. Może potrzebował wyciszenia i samotności ? :D

6. *MISZELKA*

*MISZELKA* User

Wyciszenie i samotność na 4-5 ? :eek: No ja rozumiem męską solidarność ale tak nie może być :p Stanowczo protestuję :D

7. Ewentualnie niespełniony indywidualista :D

8. *MISZELKA*

*MISZELKA* User

W to jeszcze mogę uwierzyć :D Idziesz w dobrą stronę :D Aczkolwiek kto raz odrzuci kobietę,może nie mieć już drugiej szansy :D Wszelkie decyzje muszą być przemyślane :D

9. Trzeba się poruszać niczym saper na polu minowym :D

10. *MISZELKA*

*MISZELKA* User

Dokładnie.. A saper myli się tylko raz :D Zatem proszę o rozwagę :D

11. Dobrze postaram się :DNo ale jakoś sobie daję radę :D

12. *MISZELKA*

*MISZELKA* User

Każdy dzień to bitwa o przetrwanie ? :D

13. Wygrana bitwa nie oznacza jeszcze wygranej wojny :D więc tak w sumie jakoś by wypadało przetrwać i bitwy i wojnę w jednym kawałku :D

14. *MISZELKA*

*MISZELKA* User

Ja jestem za pokojowymi rozwiązaniami :D Silą nic nie załatwimy - mimo że ta gra to głównie pvp :D

15. PvP nie zauważyłem bijąc wciąż Alienki :D

16. *MISZELKA*

*MISZELKA* User

Całe życie na farcie :D
    Przypomniałam mu na czacie,że mu wątek leży odłogiem :D Ale chyba go porzucił :eek::eek:

17. No skubany jak mógł :D To nawet ja swojego nie porzuciłem a myślałem nad tym :oops:

18. *MISZELKA*

*MISZELKA* User

Będę go upominać aż powróci tu na dobre :D Chyba, że mi ignora da na czat :D ale znam ich TS :D
    W zasadzie to się chyba ukryć nie będzie mógł :D
    Czy to już prześladowanie ? :rolleyes:
    Nie wolno porzucać swoich wątków, ja tam będę zaglądała :D O ile mi najwyższa władza pozwoli :D

19. Jak nie chce prowadzić niech wniesie o zamknięcie tematu :D No chyba że chodziło o brak udzielania się w jego temaciku, ale to to chyba już pchnęliśmy do przodu :D

20. *MISZELKA*

*MISZELKA* User

Myślę,że po prostu nie miał komu odpisywać, a wiesz co grozi za pisanie jednego posta pod drugim :D Śmiesznie by to wyglądało gdyby mu to potem połączyli.. :D Monologi nie są w modzie :D

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.