°P°Я°Θ°8°L°Σ°M°

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika •p•я•σ•я•σ•к•, 9 stycznia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. no wiesz jak się uprę to i nocki robię jak z surgiem z montowni :D Jeszcze kumplowi pomagałem xD
    No nie piliśmy razem to jeszcze nie znamy się tak dobrze :D

2. Dlatego ten twój ludzik na profilowym ma czerwone gały :D

3. Jego historia jest taka że przeglądałem grafikę googla I w sumie stwierdziłem że spoko jest i w pewnym sensie oddaje mnie (może włosy, chyba o to mi chodziło xDD) I tak został moim awkiem na lata, oczywiście gdzie się da :D Poza ts-em tam mam zdjęcie z dziewoją :D

4. To fryzurke masz elegancką :D Może jeszcze z tą muchą chodzisz :p

5. *MISZELKA*

*MISZELKA* User

No to trzeba to zmienić :D

6. nie no nie lubię swoich włosów xD Wkurzają mnie :D Mucha w życiu wolę krawat ale rzadko zakładam :D
    Pomyślimy i nad tym :D

7. To zrób sobie fryzure "na Pazdana" :D To załóż krawat na muche :D Oryginalny będziesz :p

8. Yyyy nie :D Panie czy pan to oszalał :D Wolę być sobą takim jaki jestem :D

9. Czemu nie? Na szamponie byś zaoszczędził :D

10. Jakbym to ja za niego płacił xDD

11. Pozdrów sponsora :D

12. A propo to zaraz spadam myć głowę :D Miałem wyczerpujące ostatnie 20h :D
    Zrobiłem 30 km rowerem, następnie litra na dwóch i po ogarnięciu się 46,5km nazad do domu xD Więc czas się zaraz ogarnąć i spać :D

13. Ty kolarzysta :D Zgłoś sie do tour de france :p Może wygrasz :D

14. Ja rekreacyjnie jeżdżę :D
    Zachetał bym się zawodowo :D
    A tak wgl właśnie te 10 skrzynek otwieram xD

15. Widziałem ;) Nagrody które każdy by chciał :D

16. No a jak, zaraz wchodzę do mordowni xD

17. Napisz jak ci poszło :p

18. Nudy nudy, potem mi się nie chciało i sobie padłem :D na 3 uber antkach bo stwierdziłem że ile można to robić xD A inferno nie dostałem same badziewie w kolorach xd

19. Też nie dostałem :( Tylko robo baty xD Czemu postanowiłeś padnąć na tej samej fali co ja :D Znajdź sobie inną fale :p

20. *MISZELKA*

*MISZELKA* User

O matko jak mnie tu dawno nie było :D Na nic czasu nie ma :D
    Ale hadesy w niedziele ? :D

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.