°P°Я°Θ°8°L°Σ°M°

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika •p•я•σ•я•σ•к•, 9 stycznia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. *MISZELKA*

*MISZELKA* User

Już raz uświadczyłeś :D

2. Nwm kiedy znów wpadnę w odwiedziny xD

3. *MISZELKA*

*MISZELKA* User

My zapraszamy co tydzień nawet :D

4. Zaraz nakłonicie do przeprowadzki :D

5. *MISZELKA*

*MISZELKA* User

Pewnie ! Tylko na eic zapraszamy :) I nawet Ci w misjach pomożemy :D i kredki Ci będę wypłacała :D Już ja się Tobą zaopiekuję :D

6. Haha kuszące kuszące ale mi jeszcze surgeon na PL1 mchem porośnie i co wtedy :D

7. *MISZELKA*

*MISZELKA* User

No to Cię wypuścimy raz w tygodniu na PL1. Seprom sobie wyślesz, te sprawy :D
    My fajni jesteśmy :D

8. Seprom to minimum co 1,5-2 dni bo już cała ładownia w skylabie :D

9. *MISZELKA*

*MISZELKA* User

Nie przesadzaj tak ? :D Dać Ci palec to chcesz rękę :D Teraz jeszcze warunki negocjujesz?

10. nie negocjuję tylko piszę co ile powinno się wysyłać seprom żeby jak najefektywniej go wykorzystywać :D Osłony mam na rok to w laserki wszystko leci czasem rakietki więc by się nazbierało. Niby biednie nie mam bo 2,7mln stoi ale im więcej tym lepiej :D

11. *MISZELKA*

*MISZELKA* User

No to co z tym graniem na PL2? :D

12. Jeszcze zobaczymy tylko ja zielony jestem wszędzie. Nwm przedyskutujemy to jeszcze :D

13. Oki ;) Pomoc sie przyda :)
    Dobrze że nie widziałeś co pisałem przez 6h na globalu :D Pare osób to zdenerwowałem :p

14. Co do LoW-ów to wolałem jak były stare gdzie aegisem na flaxach i rombie robiło się falcona :D
    Niektórzy są tak wybitnie słabi psychicznie że byle co ich denerwuje :D

15. Dokładnie :D A ja tylko pytam o hadesa :D

16. Ja u sb nie szukam grp :D To grp szuka mnie :D Piszę "witam/hejka/siemka" na czacie a zaraz szepty czy robię hadesy :oops: nadmienię że ostatniego robiłem jakoś w listopadzie :D

17. *MISZELKA*

*MISZELKA* User

No ja myślę,że tu nie ma o czym myśleć :D
    Ja widziałam ! Spamer pierwsza klasa :D

18. Ale ja nie chcę jak kolega popaść w uzależnienie :oops::oops:

19. Ale dopiełem swego :D to co że spałem czat pare godzin B-)

20. *MISZELKA*

*MISZELKA* User

A tam :D Ja studiowałam resocjalizację :D Naprostuję Was :D Terapia gratis :D
    Przecież ja już nawet przestałam pisać "xD" :D Ale podziwiam wytrwalość :D

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.