Pkt rangi

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika guliwer93, 5 czerwca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. guliwer93

guliwer93 User

Prosił bym o zrobienie czegoś z rangami bo mnie to troszkę wkurza bo mam 2 437 724 pkt rangi i mam range Szef podporucznik a powinienem mieć większą rangę niż Major. Proszę o odpowiedz

2. Przyjacielu. na rangę składa się kilka czynników. Co znaczy że "mam 2 437 724 pkt rangi". No masz i co? Widocznie inni mają więcej. Nie wiem do czego zmierzasz i co chcesz z tym zrobić. Poza tym punkty rangi innym graczom również się zmieniają. Więc dalej nie wiem do czego zmierzasz.

3. LaserFire3

LaserFire3 User

"Uwaga: ranga wyliczana jest tylko raz dziennie, dlatego podane tu wartości są tylko wartościami przybliżonymi. Nie można zagwarantować, że osiągnięcie jednej z podanej tu ilości punktów zmieni Twoją rangę w momencie obliczania, ponieważ wartości innych graczy także się ciągle zmieniają."

I tyle w temacie.

4. Widzę, że nie znasz się na grze. (PS.) Na żadnym serwerze, nawet na globalnym 2,5 Mln rangi to nie jest szef podporucznik, minimum major.

5. O. Bardzo to ciekawe co napisałeś. Co do tematu...na rangę jak pisałem wyżej ma wpływ kilka czynników. Jednym z nich jest chociażby ZESTRZELENIE STATKÓW WROGICH FIRM jak również ilość spadnięć. Więc nie klep mi że o czymś nie mam pojęcia bo ja mam konto od 2007. I chyba jako jedyny doszedłem z szeregowego pułkownika do banity a potem z niego zrobiłem gwiazdkę więc...zachowaj swoje komentarze w myślach.

6. Tak, nie masz pojęcia... No na rangę wpływa wiele czynników i co z tego? Autor wyraźnie napisał , ile ma punktów rangi (2,5Mln) wiec o czym ty gadasz... Po co ty piszesz co wpływa na rangę , skoro gracz ma napisany wynik już po podliczeniu wszystkich czynników i owy wynik napisał...

7. .PAWEŁ10.

.PAWEŁ10. User

słuchaj, ja gram na globalu 3, gdzie gra dużo mniej graczy niż na GE1 i mając około 600k pkt rangi (bo nie latam na graczy) mam szefa podporucznika, więc na GE1 jest możliwe, żeby mieć taką rangę przy 2,5mln pkt

8. LaserFire3

LaserFire3 User

A wiecie, że inni gracze też zdobywają punkty, więc próg jest większy, a że rangę liczą raz dziennie to inna historia…

9. To może jeszcze inaczej. Mój ranking to:

To może jeszcze inaczej. Mój ranking to:
    Twoją dzisiejszą rangę Szeregowy major wylicza się tak:

874.225 pkt rangi. Server GE1.

Wynika z tego jasno że koledze pomimo jego 2,4 mln pkt. rangi czegoś brakuje. Zgaduję że statków obcych firm lub ma sporo za dużo statków zestrzelonych swojej firmy.

LaserFire3 lubi to.
  10. Punkty rangi to punkty po wyliczeniu wszystkiego czyli doświadczenia, poważki i td. Więc jeżeli by koledze czegoś brakowało to poprostu miał by mniej punktów rangi. Z 2.5 mil punktów rangi na GE1 miał byś szefa majora i prawie szer. pułkownika .Więc albo Ty sie mylisz albo gdzieś jest błąd.

†Rafcio†™ lubi to.
  11. Wiem o co ci chodzi guliwer93.Sam tak miałem jak robiłem kiedys zete.To miałem tez smieszna range szeregowy pilot kosmiczny.To jest zwyczajny błąd .To powinno zniknąć po przelogowaniu .Jesli nie zniknie ten błąd po przelogowaniu to zresetuj komputer i powinno byc wporzodku.

12. LaserFire3

LaserFire3 User

Co ma deser komputera do danych z serwera gry? Jeśli już to proponuję standardowe czyszczenie.

13. Widze kolejny :) Ja tez mam tyle rangi i taką rangę na całkiem innym serverze, jak i zapewne większość użytkowników forum. Kolega **Pablo** wyraźnie napisał główne przyczyny błędu z rangą, więc Twój post jest totalnie bez sensu jakbyś zaczął grać w DO wczoraj. Widzę tylko **Pablo** ogarnia system rankingowy.

14. guliwer93

guliwer93 User

No tylko, że ja miałem rangę Szef Kapitan jak miałem około 900 000 pkt rangi .
    a teraz mam 2.5m prawie i mam 3 lób 4 razy mniejszą rangę

15. guliwer93

guliwer93 User

statków wroga mam ponad 600 a swoich niebiłem nigdy

16. guliwer93

guliwer93 User

no wiem ale ja mam szef podporucznik range :(

17. Zrób SS-a ze statystyk (wyliczenie rangi). Wrzuć na forum i popatrzymy. To jest chyba najrozsądnieszy pomysł.

18. guliwer93

guliwer93 User

19. Skopiuj i wklej normalnie statystykę, a nie screena dajesz co nie działa w dodatku.

("Boże, widzisz i nie grzmisz.")

20. guliwer93

guliwer93 User

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.