pl 4

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika stworca, 16 maja 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Równe szanse to będzie miał każdy z tych, co zaczną w momencie otwarcia nowego serwera. Za pół roku nowi gracze też będą chcieli "równe szanse" i będziemy mieli tematy na forum pt. PL5

Keram lubi to.
  2. Martin87

Martin87 User

Wezcie pod uwage zaczynajacych gre, nowego serwera nie ma kilka lat.
    I juz nawet pomijajac rankingi a zaliczając samą chęć gry, trzeba mieć ogromne ZACIĘCIE by tu pozostać zacisnąć zęby i grać.
    Dam swoj przyklad, bilem alieny,zbieralem skrzynki leonkiem na 1-2,1-3.
    I jakze irytujace i męczące jest ginięcie kilkanascie-kilkadziesiat razy w ciagu godziny i to we wlasnej gali.
    Nowy gracz poznaje gre, nie wie co to premium i tak lata z tej 1-1 na 1-3 co 5 minut bo mu szkoda 200 uri na naprawe.
    W wielkim bólu udalo mi sie nazbierac na golca z lf3 oslonami i peta.
    A to zaledwie setna czesc tego co maja weterani.
    Bylo to okraszone tysiacami smierci i lotow z bazy na mapke gdzie bylem.
    Tak nowi gracze nie przyjdą, takich jak ja to ulamek %, a codziennie po kolejnych smierciach jest pytanie jaki sens tu grac.

3. stworca

stworca User

pl 3 ma już ponad 3 lata - przez ten czas przybyło nowych graczy, ale oni w przeciwieństwie co do niektórych nie rozpoczynali gry na kilku serwerach od nowa; kiedyś jak dali nowe to chyba z od razu z pięć dla różnych krajów; ale gdybym był marketingowcem w tej grze to reklamował bym ją nowym właśnie przed tym eventem w godzinę można było zebrać kilka tysięcy uridium, części do wrót, paliwo, pld 8 i miny spowalniające, kredyty (licytacje); nie zapominajcie, że takie cpu jest za grosze na aukcji a kosztuje z 200 tyś uridium

4. Keram

Keram User

Jak ja zaczynałem to nie było naprawy na port, a naprawa na bazę kosztowała 500uri(a ile razy naprawiałem za tą kwotę statki za kredyty zanim dotarło do mnie, że to bez sensu...). Też się padało. Nie było Skylabu, więc zdobycie kredytów było utrudnione. A do tego jak ktoś postawił więcej to nasze kredyty przepadały.

Z tą różnicą, że wtedy gra była reklamowana, czy jest dalej tego nie wiem. Nie spotkałem się.

5. stworca

stworca User

ja zaczynałem wcześniej i na II gali szukało się kilka minut krystaliona; że o przylocie obcych statków to w ogóle nie było mowy - jakby połączyli serwery znowu byłoby po kilkanaście statków przy portalach na mapach i niemożliwy powrót i cokolwiek ubić to właściwie była już wymiana 1 za 1; dlatego dostaliście tdm i ultimate battle by takie niedorzeczne pomysły w ogóle nie wchodziły wam do głowy dyniowej

6. BA_Matroz

BA_Matroz User

Brak aktywności, zamykam.

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.