Plac targowy

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika «†»~♦∞“ΜΛΤΙ$”∞♦~«†», 5 marca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
?

Co sądzisz o tym?

1. jestem na tak

2 głos(ów)
    66,7%
  2. jestem na nie

1 głos(ów)
    33,3%
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Witam :)
    Mam taki pomysł by wprowadzić na targ zielone klucze do licytacji :))
    Byłoby to jakieś uaktualnienie na targu :)
    Wiadomo można byłoby licytować raz na godzinę :)

I mam jeszcze pomysła by doszła licytacja 2 tygodniowa gdzie byłyby desingi do dronów albo PET-a :)

jeśli macie jakiś pomysł by zmienić coś to prosze komentować :)

2. To kopia mojego tematu, który był kopią setki innych... Oczywiście jestem na TAK

3. Aukcja z zielonymi kluczami/PET'em była nie raz już omawiana na Naszym forum. Przykłady tematów:
    Co do designów do dronów i designów do PET'a jestem na NIE, ponieważ jak ktoś jakiś czas temu napisał, starano się zdobyć te designy do dronów również poprzez arenę UBA, a dwa pierwsze mają taką moc, że można zdobyć je tylko na kilka różnych opisanych w
    FAQ - Designy dronów. Zaś designy do PET'a są to nowe prototypy i na razie ich dostępność jest wyłącznie w płatnościach - choć później może się to oczywiście zmienić.

Pozdrawiam,
    MOD_SZYBKACOBRA

4. dodać jeden klucz na godzinnej aukcji i na dziennej po 30 cdd i 10 kluczy
    dresów do dronów ani peta lepiej nie dawać bo np kappy to sory ale taka porażka że lepiej inne wrota robić a biliony kredek na herki to szybko zarobisz z pomocą klanu na "pewnych mapach" ;)

5. MOD_ŻBIK

MOD_ŻBIK Guest

Zamykam z braku aktywności

Pozdrawiam
    MOD_ŻBIK

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.