Plaga solace z ćmówkami

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika -[ERGO]-, 19 lipca 2020.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. -[ERGO]-

-[ERGO]- User

Dawno nie grałem, wróciłem do gry a na serwerze latają praktycznie same solace, większość na ćmówkach bez osłon. Mam problem z ubijaniem ich, prawdopodobnie mają z milion hp. Jakim cudem, skąd ta plaga, ktoś mi wyjaśni?

2. Witam.

Też miałem dośc długą przerwę w grze, lecz z moich obserwacji i lektury FAQ odnośnie wprowadzonych nowinek już mnie ten widok nie dziwi. Mamy obecnie tyle możliwości podniesienia hp bazowego że wartość o której mówisz raczej niewiele sie rożni, toteż większość pozostawia sobie tylko kilka osłon aby ewentualnie sabem saciagnoć a reszty na konfach pościgowych nie ma, tym bardziej że solace ma mockę do leczenia hp, która daje wartość procentową hp, więc im więcej mamy tym lepszy z niej pożytek.

Pozdrawiam.

3. -[ERGO]-

-[ERGO]- User

No chciałem uzyskać konkretną odpowiedź od jakiegoś gracza. Spartany, 20% z boosterów, 15/20% (nie wiem) z modułu, ćma to kolejne 20%, PP, i już jest ze 100% więcej niż bazowe. Może jeszcze sąjakieś dodatki, chciałbym się dowiedzieć ile ci ludzie wyciągają. Gdzie się podziały czasy bicia na czołgu, teraz moje dwa czołgi ćmówka solace niszczy ;/

4. 716.000 HP to moja ilosc na 2 boosterach (20%) , 50k z profilu , cma (20%) , moduł 15%

5. Ares[19]

Ares[19] User

Jeszcze można dodać LF4 pod hp to też się wlicza do dodatkowego % hp

6. -[ERGO]-

-[ERGO]- User

To akurat raczej bez sensu mieć x hp wiecej a bic polowe mniej

7. Kexin

Kexin User

Trzeba też dodać do tego złączeniowy który z full odblokowanym hp i full BO3 na 16lv to jak dodatkowe 600k hp. Mnie do latania na ćmie przekonał właśnie złączeniowy bo na szybkiej konfie z ful DMG jak go odpalisz to można go lepiej wykożystać bo przeciwnik raczej ci nie ucieknie a i dzieki full DMG otrzyma spore odrażenia.

8. D.A.R.E.K

D.A.R.E.K User

wcale nie, bo to są boto-statki nafaszerowane programami i nastawione na ucieczkę do portu. ma na max ustawione hp choćby z dodatkiem laserów i jak nie zdążysz ubić na mapie to przeskoczy, wróci naładuje się i dalej leje co się nawinie - znaczy boci :)
    typowy automat, którego tzw. "ekipa" BugPointu nie widziała, nie widzi, i twierdzi, że nie istnieje :)
    a jeśli jakiś uparciuch prześle dwa wiadra dowodów, to odpowie, że .... - pojedyńczymi przypadkami nie zajmujemy się :)

9. -[ERGO]-

-[ERGO]- User

O czym ty rozmawiasz, że bot-konto woli mieć 200k hp wiecej(czyli hita) żeby nie umrzeć, niż 2x większy damage żeby 2x więcej urki zarabiac? Przemyśl to, wygląda post tylko jakbyś chciał wyładować frustracje na boty.

Co to jest ta złączeniówka, każdy o niej pisze a nie ma czegoś takiego oficjalnie

10. Kexin

Kexin User

Złaczeniowy to mechanizm do peta który obrażnia zadwane w hp gracza bierze na swoje osłony i hp. Można go było zdobyć za cele licencji bojowej w którymś z eventów dokładnie za który to nie pamietam.

11. D.A.R.E.K

D.A.R.E.K User

a po co mu 2x większy dmg, skoro i tak z białej do mordonów i lordakii bije, bo zdążył nabocić na wrota :)
    wrota robi na bocie, na mapach leje wszystko co się rusza z białej bo naciułał tyle, że ty przelewami nie zdążysz tego wyrównać.
    raz na tydzień wejdzie na konto i czasem się odgryzie. z reguły takie typki na pvp i piratach ammo x1 się bije.
    na zwykłych mapach dają dyla do portu aby przeżyć i na przeżycie na mapie konfy mają ustawione.
    polatasz trochę po tej przerwie, to sam zakumasz co i jak tu się wyprawia.

teletubis3377590 lubi to.
  12. -[ERGO]-

-[ERGO]- User

Po co ma bic do mordonow i lordakii skoro z białej której ma tyle milionow na kryskach zrobi dobre 30k uri/h

13. majkiski13

majkiski13 User

boty mordony maja na salwe, a lordakie jak juz to tylko po to bija, by sie smiac ze zwyklych graczy, co za nich bot nie lata, bo takie boty urke w milionach kisza i nie maja na co z nia zrobic, a ze botpoint pozwala to boca do bólu, bo jedynie parenascie zlotych wiecej na prad im pojdzie jak boca 24/7
    na 4-5 najwiecej botow lata, uber kristallony i bdk z bialki to norma

majac uberfulke na bdk wyciagniesz 25k na godzine, a odganiajac boty od alienow dodatkowe 10k wpada / z x1 na podwojnych i sepromie

Ostatnie edytowanie: 21 lipca 2020